Мен точно това ме наведе на мисълта, че може да замине при него
Ое повече, че сол.АС е върху нат.Марс - ще има енергия да пробива, да опознава, да се разгърне, защото Марс иначе управлява интерсеприран знак в 10 дом. Това по-скоро индикира за задръжки в изявите в общ живот, общ. статус ...
Освен това - сол.АС + нат.Марс квадратират наталната нодална ос и бих допуснала преломност в изявите на Аз-а - тук вече не стои въпроса:"Да бъда или да не бъда", а има ясна заявка:"Ще бъда! Ще изляза от зоната на комфорта!" Сол.Марс е в 7 дол. дом и в 6 натален дом - т.е. тези изяви ще изпъкнат в партньорствата в ежедневието и Марс е на последните градуси на Стрелец - преди екзалтация - прохождането му ще е комфортно, задгърбил усвоени уроци
Диспозиторът на другия интерсептиран знак - Венера също соларна е пред ингрес в 4 нат. дом пред заточение и в квадрат с нат. анаретен Юпитер. Пак си мисля, че ще излезе от зоната на коммфорта, защо не в името на любовта - Юпитер е У5 в солара.
Соларка К5 съвпада с нат.К6, сол К6 с ДЦ .... тези теми ще се преплитат. Втори/осми дом са силно подчертани - сол.Меркурий и ЮЛВ, както и нат.Венера и Плутон във в сол дом - ме навеждат на мисълта за увеличаване на ресурсите, може да е договор за покупка или наследство. Тронов сол.Нептун е на сол.К8 - може да даде безграничност. Може и източникът на ресурси да е партньора. Все пак - през годината Плутон ще гравитира около ДС в тригон с натални Венера и Плутон.
Има още доста какво да се гледа
доста материал е събран в картата
а аз малко съм копала в нея и не я познавам много добре