Моят съпруг има рожден ден на 14 август, погледнах му солара и реших да попитам за вашите спонтанни хрумки по него. По солар започва ново начало. Месец и половина по-рано се усети новата соларна година - съобщиха му, че фирмата в която работи закрива дейността. До есента ще остане без работа. Това е основната причина да пусна неговия солар. Виждате, че Сатурн му минава през МЦ. Аз го гледах и преди това и знаейки, че загуба на работа е класическо тълкувание на този транзит, се надявах да му се размине, но не би. Видях, че и новолунието му е на рождения ден, в съвпад с соларния АС. Не разбирам ролята на ретроградната Венера на АС. (Само вметка, първият съвпад на Венера с Юпитер в края на юни в края на Лъва му донесе новината за загубата на работата и в същите два дни отнесе баба му неочаквано.)
Ще ви бъда благодарна, ако споделите мнение! Аз съм пристрастна и освен това от солари разбирам малко.
Няма да остане без работа, ще си намери нова. Сатурн в солара е в нат 9д, а когато е на МС и в 10д действа неблагорпиятно за работата при наличие на негативен аспект- аз загубих така навремето работа, когато беше в 10д в квадрат с У1, у10 в 1д, но имаше много други нехармонични аспекти по отношение на 10д., а при твоя мъж Сатурн в спорпион е в секстил оп знак с неговия Сатурн у1, сол Юпитер в знаков съвпад с него, както и с нат. Юпитер, всичките планети в негов 1д са благоприятни и ще работят в негова полза, дори сол Луна, която обикновено показва грижи, разположена в сол 1д, тук е вклчена в Новолуние, което вещае ново начало за него, което ще е успешно- сол Венера У3, У10 на асц. откъм 1д, сол Юпитер У5 също в 1д- и голямото, и малкото щастие са му в кърпа вързани.
И да продължа- сол АСЦ и сол 2д в нат 7д показват, че през годината на дневен ред ще са партньорските взаимоотношения за него, като може да разчита на финансова и морална подкрепа от другите, да заработва пари в съдружие, а не самостоятелно. Обаче да внимава да не го излъжат- партньор/и, колеги, приятели, тъй като сол Нептун е в сол 7д.