Наближава новия ми солар, ще съм благодарна на всеки, който има време и желание да коментира.
Ако е точен часът ти на раждане,има някои аспекти,по-скоро съвпади,които подчертават определени теми в натала.Асц.скорпион си,сол.Венера съвпад Плутон,Марс съвпад Нептун на к5 нат.,там е стационарната фаза на Нептун,квадрат към Слънцето ти.Сатурн е бил стационарен в/у Луна/Меркурий.Задействани са планети,които управлявят главните оси,ъглите,така че при всички случаи мисля,че годината,ще е много важна за теб.Родителски дом,статус,домът ти,взаимоотношения,партньорства,и като включим производни домове.........баби/дядовци,племенници,братовчеди и т.н.
В солара:родитеска ос е активирана,край,начало,промяна в статус при теб,при партньор,при родител.Сол.ац.в близнаци,в 8 дом,внимание от инциденти при пътуване,Меркурий ретр.в скорпион съвпад Луна,заради разсеяност,или разговори по телефона.Меркурий е в 6сол.,но 1 нат.дом.здравословни проблеми са възможни,в работата също,пътуване по работа,внимание при шофиране.Бременност е възможна,заради задействани 8,5,домове и асц.Мислите ти определено ще са с такава насоченост,по скорпион,секс,смърт,раждане,банки,чужди пари,или работата ти да е свързана по някакъв начин с тези теми,като застраховки,данъци,погр.агенции,болници,аптеки...При партньор е възможно повишение.И все пак си мисля,че предстоят събития по 5 дом,любов,дете,спорт,бременност,творчество,заради съвпада Марс/Нептун на к5 нат.11сол дом.Събитие при родител.Близнаци,знакът в който ще бъде сол.ти асц.се свързва с говорене,комуникации,пътувания,крайници,ръце по-скоро,изпити,телефони,всичко това ще бъде важно през годината,обръщай внимание на ретро фазите на Меркурий.Успех!