Ежедневието ти ще бъде натоварено с работа,ще изникват неочаквани ,непредвидени ангажименти,но поне няма да е скучно.Ще общуваш ,ще се вълнуваш,възможно е да разбереш нещо важно,или да прозреш.МЦ,ИЦ ще сменя знак ,промени в дома,при роднини,леки битови неуредици.Срещи с приятели и групи.Може да има случка при партньор/ка на твоя приятел/ка.Натоварен соларен д5 ,в натален 7.Някакви деца на познати,непознати емоционално ще те вълнуват.
Сънища-прозрения.
Сафо, благодаря за тълкуването на предстоящия ми солар, припокрива се и с моите виждания и очаквания.
Цитатът е тълкуването ти за стария.
Най- хубавото е, че срещнах любовта по време на този солар, общуването е на макс, понеже през по- голямата част от времето той е зад граница. Емоционална и вълнуваща втора половина на солара, в работата също ми е много по- спокойно с изнасянето на Сатурн от 6-ти дом.
И сънища- прозрения имах, но най - вече сбъдване на това, което си пожелах .
Доста срещи с приятели имаше, да, както и най- много нерви хабях с битовизми и неуредици , свързани с ежедневието. Те не са свързани с финанси , по- скоро криворазбрано чувство за дълг и отговорност.
Това е цитат от тълкуването на Акрукс:
“Любов на работното място, пази се от интриги сред колегите, да не пострада репутацията, както и от измами по отношение на чуждите пари- кредит, наследство, парите на партньора. Може да предприемеш лечение, свързано с това да имаш дете, или ако работиш с деца да има трансформация в творческия подход.”
Любовта не се случи на раб. място, гинекологично лечение наистина имаше - там беше пълна мистерия точно като за нат. Нептун в 6-ти, при уж най- прехвален доктор, и докато беше много зле работата, после нищо ми нямаше- така и не разбрах в крайна сметка нищо от всички изследвания и лечение, симптомите си седят и вероятно ще продължа с второ мнение през следващата година.То обаче няма общо със забременяване, не бих се лекувала или правила ин витро, ако стане по естествен път добре, ако не- още по- добре. Нямам никакво желание и бих се прежалила единствено заради партньора.
Отдолу е настоящият солар