Здравейте, това е соларът на мъжа ми. Много съм притеснена за здравето, гледайки струпването на планети в 12-ти и 8-ми дом. Дали има все пак нещо положително във връзка със здравето?Благодаря!
Съжалявам, а така?
Има проблеми с белите дробове от години, не си е правил изследвания от 5 години и не знам какво е състоянието му в момента... От началото на корона кризата съм в абсолютен шок и страх какво ще се случи, ако се зарази. Никой не е преживявал интервенция от май месец насам. Няма да се изненадам племенничата да ни зарадва с бременност, но за момента не знам нищо.
Цитат на: avonita12 в Ноември 19, 2020, 12:52:07 pmЗдравейте, това е соларът на мъжа ми. Много съм притеснена за здравето, гледайки струпването на планети в 12-ти и 8-ми дом. Дали има все пак нещо положително във връзка със здравето?Благодаря! по-вероятно е да си загуби работата и да има финансови проблеми, отколкото здравословнипрез годината ще е по-изолиран, сигурно ще се пази, но да не психяса, не го плаши с твоите притеснения, които може да не са основателни, щом не е посещавал 5г лекар
Да, съвпадът на Луна и Марс е притеснителен, но минало е това, което е трябвало да се случи. Меркурий в 12 дом - чух нещо, видях нещо, ходих някъде по 12 дом, сънища, тайни, погребения, поликлиники, разговори,пътувания,писма/чатове.
Трудно четима карта с онлайн програмата, с която е работено.Според мен, годината ще е значима! Възможна ли е промяна в кариерата, както и в местожителството?
рано е още ,има няма 2/3 месеца,но съм любопитна какво предстои като теми лично за мен и около мен.Соларът ми за 21г.