рано е още ,има няма 2/3 месеца,но съм любопитна какво предстои като теми лично за мен и около мен.Соларът ми за 21г.
Ти как го виждаш?
С този сол. АСЦ върху нат. Плутон и Плутон в 4д (в тригон с наталния) - вътрешни/основни/екзистенциални трансформации вътре в теб и/ли в дома/семейството, битови, ежедневни, свързани с работа, здраве.
С този Сатурн върху Меркурий (и повтарящите се обърнати 5+9д), ще разширяваш ли астрологията или някое друго хоби, ще го сатурнизираш/осериозностиш (здравейте универсистетски преподаватели мои:Д) ли, или ще се проявява при сина ти (сериозна връзка? татко? знам ли...)? Или най-сериозно ще учиш нещо ново? Хм, и имаш опозиция нат. Сатурн-Юпитер, която квадратира Меркурий, а скорошният им съвпад ще е върху Мерка. Интересно!) //Малко напосоки гледам днес, не съм систематизирана, извинявам се.
Работа с партньор(а/и), но ще ти дразни/ще е в противовес с личните ти професионални амбиции/желания/представи/идеализъм.
Не ми се смей на следващото, интуитивно е (хрумна ми, преди да започна да се чудя как се проявява при теб Сатурн у9 в 12 и как би му подействал сол. Уран в 8д. Мислех си, че може да е сензуално, "скрити"/трансцендентални/сексуални практики, но защо да не са масажи, защо да не е духовна/лечителска практика, знам ли и аз - хипноза? Но ти имаш ръце за масажи по принцип, нали? //Какво направи Уран върху Сатурн досега?
Сол. Мерк в съвпад със сол. Юпитер в сол. 5д, нат. 10д. СЛВ в сол.9д в нат. 1д, сол. МЦ на К2... 100 неща ми крещят, че ще е година на професионално заявяване, интелектуално разширяване и успехи, вкл. финансови (Венера при двамцата, к2, етц.), сериозна работа.
Единственото, което би ме притеснило в този солар, биха били партньорствата - освен казаното по-горе, Уран е срещу нат. Юпитер у7, сол.у10 - млада овенска Луна в сол. 7 и с възвърнал се Хирон там. //Хироновото възвръщане много ме интересува тук, надявам се да споделиш как се е проявило.
Разсеях се, затова спирам. Винаги, когато пиша нещо по някоя карта, имам чувството, че говоря пълни глупости, но видях, че никой не е разгледал солара ти, а трябва да има баланс:Д
Ключови думи: разширение, хоби->кариера, професионални партньорства->дразнят те->бунтуваш се(стимулират те?), духовни/сензуални практики, дете с дете, трансформация на дом, семейство, същество. Здраве.