Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 888437 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2131
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3930 -: Януари 10, 2025, 05:06:07 pm »
Благодаря и на Акрукс и Люба!
Съкращение евентуално ще има септември, освен ако се не случи нещо непредвидено, но едва ли. И то ще е породено не от факта , че не се справям, просто икономии заради училищните бюджети. Родителите лично ме молиха да поема аз класа , защото им беше писнало от номерата на колежката, грубото ѝ държание с децата, многото натоварване и тн.
Люба, според майка ми часът е 13.50, през годините съм го бутала до 13,58 и там най ми съвпадаше с разни събития по осите. Сега не знам защо пак съм го преместила назад.
Майка ми не е категорична, на мен хич не ми се занимава с натъкмяване, основно следя прогресиите за събития.
Има логика за Сатурн в 1-ви, заради физика и тн, но той ще е съвсем накрая. Пък и Венерата е Сатурнова, та вида е от него.
Юпитер си го приемам аз по- скоро за У 6, защото през целия си живот работата сама ме е намирала в момента, в който реша, че напускам старата, имам голям късмет в това отношение .
Та час 13,58 за мен беше най- работещ с осите и транзити и дирекции към тях.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13821
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3931 -: Януари 13, 2025, 01:37:23 pm »
Благодаря и на Акрукс и Люба!

Люба, според майка ми часът е 13.50, през годините съм го бутала до 13,58 и там най ми съвпадаше с разни събития по осите. Сега не знам защо пак съм го преместила назад.
Майка ми не е категорична, на мен хич не ми се занимава с натъкмяване, основно следя прогресиите за събития.

Та час 13,58 за мен беше най- работещ с осите и транзити и дирекции към тях.
Корея, защо не си вземеш часа на раждане от общинските служби, на моя мъж му го казаха през август, докато се занимаваше с документи за наследници, казаха да изака малко и за няма и 5 минути жената зад гишето провери на компютъра и му каза часа, с който е записан. Неговата майка помнеше, че като го е родила и изнесли от родилната зала, докато е лежала сама на "магарето" е чула мелодията на "По света и у нас", а те я пускаха в началото на новините в 20ч и накрая в 20,30ч. По мои изчисления беше 20:15ч и работих с карта за това време, Лили също го беше потвърдила, след като я помолих за мнение когато се хвалеше, че имала свой, точен метод. В крайна сметка се оказа в 19:45, в 8 без 15 е записан и Асцендента му е в Лъв, а не в Дева, и всичко си дойде на мястото. Моята майка навремето ми казваше, е в 3 – 3 и половина някъде съм се родила, живеех си с нагласата, че съм с АС в Лъв , но се оказа, че съм си Дева, в 4 и 10 съм записана в регистъра.