Здравейте, седмица преди рождения ми ден ще се радвам на коментар за новия ми солар. Интересува ме дали има индикации за сериозна и истинска връзка.
Според мен в рамките на предстоящата година не е изключено да има запознанства. Но дали отношенията ще прераснат във връзка с перспектива за брак/създаване на семейство, ми е трудно да кажа. По-отчетливи указания за брак виждам малко по-нататък. Вътрешно обаче усещаш силна нужда от промяна, от някакво раздвижване.
През 2016 г. имаш шанс за повече запознанства покрай някаква твоя социална активност, като се виждаш с повече хора и поемаш повече служебни ангажименти. При всички положения партньорската тема ще е акцент през предстоящата соларна година, също така очаквай повече контакти от всякакъв вид. Но има и изразена тенденция към повече промени, непостоянство, бързо протичащи процеси.
По време на някое допълнително обучение, курсове, коачинг или тийм билдинг също може да имаш шанс да се запознаеш с някой мъж. Ключът е в общуването, което е желателно да бъде малко по-разчупено, не се дръж сковано. За иронията и сарказма също забрави, извади арсенала си с елегантни шеги и закачки, чувството за хумор също.
Във ведическата ти карта видях указания за малко проблематична съпружеска
дхарма, но нещата са поправими. Според мен на около 36-37-годишна възраст имаш възможност да създадеш семейство, около тъй наречената "сатурнова криза". Има една вътрешна нервозност и тревожност у теб, склонна си за всичко да се притесняваш, с желание на всеки да помогнеш, виждам една такава искрена загриженост, идеализъм. Проявявайки такива качества като състрадание, алтруизъм, загриженост за ближния, ще привличаш повече положителна енергия в живота си. Върху такава основа ще трябва да бъде изграден и бракът ти, ако искаш да е траен и без резки обрати.