Прикачам солар, който започва при мен след 5 дни. Моля да хвърлите едно око. Виждам няколко актуални теми, но когато става дума за мен самата, не съм от голяма полза. Благодаря предварително
Селена ,солара 2017-2018 г.
по точка 2 -
твърде вероятно е ти да подадеш иск за бракоразвдно дело
сол.Асц. Телец в 9 дом каре Слънце,брачен партньор,сол.Дсц. на К4 край на партньорски отношения
сол.Нептун У7 съвпад Меркурий У1,10 в 7 дом в каре към Сатурн У5,показва забавяне,пречки за окончателни действия,заради дете
сол.Меркурий съвпад Венера съ У9,3, диспозитор на сол.асц.- показва,че ти ще направиш първи крачки в посока на окончателност –сол.Юпитер също като У7 върху нат.Уран-освобождаване от брачна обвързаност,
финансово-имотни делби сол.у9 сатурн в 8 сол.,4 нат. +сол.плутон у сол.7 в 9 върху нат.СЛВ в 5 в полза на детето
на 26 февруари Сл.З на Дсц.
на 7 август ЛЗ савпад Венера Усол.асц. и съ У9
на 21 август ще има пълно Сл. Затъмнение в 28,53 Лъв,12 д. в опозе на нат.Слънце
сол.Нептун У7 съвпад Меркурий У1,10 в 7 дом
профекционен у на годината е Марс у9 +
сол.асц. в 9 – тук са и съд.дела и международните договори
по т.1-
сол.асц.на мс +сол.мс к6 говори за успехи в работата
сол .Сатурн у9сол. в 8 сол.тригон уран у10 сол,секстил Юпитер У8 сол.в 6 сол.+сол у7 бизнес партньорства Плутон в 9 сол съвпад СЛВ
сол. Сатурн усол.9 е в стрелец,променлив ,свързан също с 9 межд.довори,а плутон у7в 9 в кардинален и в каре сол.юпитер и уран –промени ,който августовското Сл.З в тригон към сол.Сатурн ще финализира т.1 и т2 с определена окончателност
така или иначе до 9 юни -юпитер е ретро и не е ок за подписване на международни договори,в ,които не искаш да има промени след това и да са дълготрайни,а до края на август юпи излиза от ретро сянката си,предстой и ретро меркурий,ретро венера- свързана с преговори,съглашения и бизнес/лични партньорства,по време на ретро венера е възможно бившия да направи опит да се върне при теб/4 март-15 април/
необходимо е потвърждение и от сд,прогресии за такива важни неща