Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1049294 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2070 -: Август 16, 2017, 05:46:51 pm »
Здравейте, това е новия ми солар, който започва от другия месец.
Притеснява ме сатурн в 5ти дом. Четох в руския сайт, но не мога да навържа нещата. Може ли някой, който ги вижда по-добре да изкоментира. Най-вече ме интересува дали има аспект за успешна/дълготрайна връзка и забременяване. Благодаря ви много!
Сатурн в 5д може да показва желанието ти за сериозна връзка, защото е у-л на ДСЦ, в хармонични аспекти е с Луна, Венера в 1д и с Юпитер У5, но квадратира Слънцето У1 във 2д, където са Марс и Меркурий У2- ще проявяваш активност по отношение печелене на пари, което може да не се харесва на отсрещната стрна, да ти е пречка в създаването на сериозна връзка.

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #2071 -: Август 16, 2017, 05:53:55 pm »
Сатурн в 5д може да показва желанието ти за сериозна връзка, защото е у-л на ДСЦ, в хармонични аспекти е с Луна, Венера в 1д и с Юпитер У5, но квадратира Слънцето У1 във 2д, където са Марс и Меркурий У2- ще проявяваш активност по отношение печелене на пари, което може да не се харесва на отсрещната стрна, да ти е пречка в създаването на сериозна връзка.
Много мерси за коментара. Аз на този етап повече държа на връзка но за съжаление не се е появил човека за мен :)

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #2072 -: Август 16, 2017, 07:22:23 pm »
Благодаря ви за коментарите по новия ми солар. Преместването е възможно, ако случайно попадна на по-хубава квартира, но моята си я харесвам и не търся друга. За деца, единствено ако е нежелана бременност може да се случи, но не планирам и не искам деца в следващите две години. Може да е мисли за деца покраѝ приятелките ми. Идеята за приключване етап от живота е супер на място..да разбирам ли, че има показатели за сериозна връзка др година, че ми дотегна съдбата да ме среща с неподходящи.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2073 -: Август 17, 2017, 08:56:54 am »
Не виждам указания за стабилна връзка, при положение, че сол. Плутон е в 7 дом и точно на К5 нат. По-скоро може да има любовни драми с Плутонов оттенък.

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #2074 -: Август 17, 2017, 11:17:43 am »
Мерси, Веско.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2075 -: Август 17, 2017, 12:11:23 pm »
За нищо. Дано да греша!

rodopis

• Sr. Member
  • Публикации: 306
« Отговор #2076 -: Август 29, 2017, 02:49:26 pm »
Според мен ще започнеш сериозна работа, която ще ти харесва и ще е задълго(ако работиш, то може да има израстване или да смениш попрището). Понеже Венера ти управлява и 6-ти натален дом, и 11-ти дом, мисля, че ще е нещо, за което си мечтала или най-малко си искала силно.
Ще има някакви пререкания/битки с чужбинско, Марс в 12-ти дом, 12-ти на куспидата на 9-ти- нещо ще се опиташ да приключиш, Меркурий У на 12-ти соларен е във втори соларен съвпад Луна- ще даде парични тревоги по даване/получаване т.е. или ще имаш разноски по приключването на това нещо или ще си притеснена относно това дали ще получиш някакви финанси. Понеже и Юпито е там, развитието ще е положително и финансово ще си добре.
Внимавай само при подписване на документи и договори да не допуснеш някоя грешка или да не се окаже, че нещо не си видяла/прочела. Промени относно партньори, неочаквано. Има предпоставки за семеен бизнес. Хубав ти е солара  :)

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #2077 -: Август 30, 2017, 10:52:20 am »
За смяна на работа за 2017 е най-подходящ Октомври, а за 2018-та Април. Относно връзка според мен ще започнеш такава след лятото на 2018-та, Август/Септември.
Не съм добра в определяне на времевия хоризонт, но ако някой друг има виждане може също да каже  :)

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #2078 -: Август 30, 2017, 11:08:28 am »
Успех!  :08:

katerina bogoeva

• Newbie
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #2079 -: Септември 08, 2017, 11:29:05 pm »
Астрологията не е дисциплина, която насърчава пасивно приемане на съдбата . По-скоро астрологията отчита  силни и слаби страни и различни тенденции, с идеята, че чрез самосъзнанието човек може да осъзнае по-добре избора на наличните действия.
И ако в наталната карта е снимката на раждането , то соларната карта отразява движението на предишните избори.

katerina bogoeva

• Newbie
  • *
« Отговор #2080 -: Септември 09, 2017, 02:04:54 pm »
Соларът само показва фона, на който ще се разиграят събитията в предстоящата година.

Според мен този израз е клише.
Тогава , кое показва събитията?

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #2081 -: Септември 09, 2017, 02:09:59 pm »
Транзит, прогресия и лунация.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

katerina bogoeva

• Newbie
  • *
« Отговор #2082 -: Септември 09, 2017, 07:12:37 pm »
Всяка проверена информация е клише, така ли?
Написали са ти кое носи събитията
И не отговори на въпроса ми

Werojtno e izbor na roditelq. ne znam , ne sym mh.znaesha.

izvinete me za layinicata. :58:

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #2083 -: Септември 09, 2017, 10:21:20 pm »
Имам конкретен въпрос по тазгодишния ми солар. Виждате ли предпоставки за промяна в работата?
Имам предвид не успехи или неуспехи, а промяна като нова длъжност, преназначаване в друга?

ето солара:

Влизам да дам ОВ по този въпрос в солара, някои го коментираха и целия солар. Имах предложение за нова работа, но не ме устройваше и без да се замислям отказах. Яд ме е , надявах се да получа по-добро.  ???
« Последна редакция: Септември 09, 2017, 10:24:22 pm от 666 »

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #2084 -: Септември 10, 2017, 11:49:15 am »
Здравейте, ще бъда благодарна за коментар относно този солар на мъж, за който съм малко разтревожена. Имам притеснения, че е поел по лош път. Мерси много!