Идва ред на новия солар и при мен. Миналата година останах с впечатление, че вибрациите му започват да се усещат около месец преди да "закове" на датата си.
Това, което ми прави впечатление е, че соларното слънце попада в ъглов дом и оста на взаимоотношенията в солара покрива родителската ос в натала. Вероято годината ще е отличима. Соларът стартира с нов цикъл Слънце-Сатурн върху наталното Слънце, като Сатурн вече е на 10 миути в Козирог, тронов, а Слънцето - в последните градуси на Стрелец. Вероятно рестарт по партньорските теми с воля за утвърждаване и структуриране. Соларна Венера е на самата ос, диспозиторът й Юпитер съвпада с натална Венера (У2 в 8 дом) и заедно са в секстил с Плутон. Вероятно финасовата страна по партньорсите теми няма да се влоши. Но соларна Венера (коментирам я, защото е в дома на соларното слънце и на самата ос) - управлява 5 и 12 дом. Тук очаквам подводни камъни и може би съзидателна енергия.
Диспозиторът на Слънцето - както вече посочих - е в 6 доларен дом, в съвапд с нат.Венера и в сесктил с Плутон. Може би партньорствата ще са в работна среда.
Други две не толкова съществени отметки - сол.Уран прави тригон към сол.ДС (където е сол.Слънце) - вероятно неочакнани обстоятелства, които ще са попътен вятър. И сол.Меркурий - ретрограден в 6 сол. дом върху нат.Нептун.
При нас ... продажбата на компанията е почти факт, предстоят одити по процесите и ...навързвам видяното по това, което очаквам. Но ще ми е полезен и поглед отстрани, ако някой желае да се включи