Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1049114 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2145 -: Ноември 26, 2017, 08:01:49 pm »
Заблуди по отношение на работата, ти мислиш едно то става друго ...

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #2146 -: Ноември 30, 2017, 02:03:23 pm »
Идва ред на новия солар и при мен. Миналата година останах с впечатление, че вибрациите му започват да се усещат около месец преди да "закове" на датата си.

Това, което ми прави впечатление е, че соларното слънце попада в ъглов дом и оста на взаимоотношенията в солара покрива родителската ос в натала. Вероято годината ще е отличима. Соларът стартира с нов цикъл Слънце-Сатурн върху наталното Слънце, като Сатурн вече е на 10 миути в Козирог, тронов, а Слънцето - в последните градуси на Стрелец. Вероятно рестарт по партньорските теми с воля за утвърждаване и структуриране. Соларна Венера е на самата ос, диспозиторът й Юпитер съвпада с натална Венера (У2 в 8 дом) и заедно са в секстил с Плутон. Вероятно финасовата страна по партньорсите теми няма да се влоши. Но соларна Венера (коментирам я, защото е в дома на соларното слънце и на самата ос) - управлява 5 и 12 дом. Тук очаквам подводни камъни и може би съзидателна енергия.

Диспозиторът на Слънцето - както вече посочих - е в 6 доларен дом, в съвапд с нат.Венера и в сесктил с Плутон. Може би партньорствата ще са в работна среда.

Други две не толкова съществени отметки - сол.Уран прави тригон към сол.ДС (където е сол.Слънце) - вероятно неочакнани обстоятелства, които ще са попътен вятър. И сол.Меркурий - ретрограден в 6 сол. дом върху нат.Нептун.

При нас ... продажбата на компанията е почти факт, предстоят одити по процесите и ...навързвам видяното по това, което очаквам. Но ще ми е  полезен и поглед отстрани, ако някой желае да се включи :)
Над силата е само умението да я владеем!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #2147 -: Ноември 30, 2017, 07:03:39 pm »
Идва ред на новия солар и при мен. Миналата година останах с впечатление, че вибрациите му започват да се усещат около месец преди да "закове" на датата си.

Това, което ми прави впечатление е, че соларното слънце попада в ъглов дом и оста на взаимоотношенията в солара покрива родителската ос в натала. Вероято годината ще е отличима. Соларът стартира с нов цикъл Слънце-Сатурн върху наталното Слънце, като Сатурн вече е на 10 миути в Козирог, тронов, а Слънцето - в последните градуси на Стрелец. Вероятно рестарт по партньорските теми с воля за утвърждаване и структуриране. Соларна Венера е на самата ос, диспозиторът й Юпитер съвпада с натална Венера (У2 в 8 дом) и заедно са в секстил с Плутон. Вероятно финасовата страна по партньорсите теми няма да се влоши. Но соларна Венера (коментирам я, защото е в дома на соларното слънце и на самата ос) - управлява 5 и 12 дом. Тук очаквам подводни камъни и може би съзидателна енергия.

Диспозиторът на Слънцето - както вече посочих - е в 6 доларен дом, в съвапд с нат.Венера и в сесктил с Плутон. Може би партньорствата ще са в работна среда.

Други две не толкова съществени отметки - сол.Уран прави тригон към сол.ДС (където е сол.Слънце) - вероятно неочакнани обстоятелства, които ще са попътен вятър. И сол.Меркурий - ретрограден в 6 сол. дом върху нат.Нептун.

При нас ... продажбата на компанията е почти факт, предстоят одити по процесите и ...навързвам видяното по това, което очаквам. Но ще ми е  полезен и поглед отстрани, ако някой желае да се включи :)
Соларен АС в 4 натален дом ,вниманието ти ще бъде насочено към дома ,твоя ,на родители,пътувания напред -назад ,комуникации от вкъщи ,у1 меркурий в изгнание,ретрограден в 6 соларен (9 натален)може да имаш грижи около родител,забелязала си,че затъмненията попадат в 4/10 соларни домове,6/12 натални.Съвпадът на сол.меркурий с натален нептун,може да доведе до разсеяност,възможни вирусни инфекции .Внимание при пътуване в чужбина,разговори с чужденци,телефонни измамници и др.Ежедневието ще е натоварено.Внимавай при шофиране по заледени пътища.Успех!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2148 -: Ноември 30, 2017, 07:10:28 pm »
Здравейте, как се тълкува съвпад на осите IC и MC в солара, съвпада е точен и е съответно откъм соларен IC към натлен MC и обратно. Същото се отнася за остта AS -DC.

Търся информция, но няма почти нищо. Моля някой ако е имал такава готина да разкаже как се е отразила.
порови се назад в твоята карта- виж например дали си имала друг такъв солар или лунар.
В най-общия случай сол. IC на МС се тълкува като сол. 4д в натален 10д., ще е свързано с кариера, статуса ти, ако не си омъжена може да се случи, щом имаш и обърната ос АС–ДС

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #2149 -: Ноември 30, 2017, 09:45:45 pm »
Соларен АС в 4 натален дом ,вниманието ти ще бъде насочено към дома ,твоя ,на родители,пътувания напред -назад ,комуникации от вкъщи ,у1 меркурий в изгнание,ретрограден в 6 соларен (9 натален)може да имаш грижи около родител,забелязала си,че затъмненията попадат в 4/10 соларни домове,6/12 натални.Съвпадът на сол.меркурий с натален нептун,може да доведе до разсеяност,възможни вирусни инфекции .Внимание при пътуване в чужбина,разговори с чужденци,телефонни измамници и др.Ежедневието ще е натоварено.Внимавай при шофиране по заледени пътища.Успех!

Сафо, благодаря ти, че се включи. Августвското слънчево затъмнение е точно върху Луната ми в 6 нат.дом.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12768
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2150 -: Ноември 30, 2017, 10:01:34 pm »
Алена , на мен ми направи впечатлени, че у сол.АСЦ съвпада с нат. Венера, а сол.Венера е в знак на у сол. АСЦ, Юпитер е у АСЦ и МС, 6-10 -8 - ми са активирани, а в периода действа цикъла ; Венера-Юпитер, Меркурий-Сатурн. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #2151 -: Ноември 30, 2017, 11:23:35 pm »
Мерси, Рени  :)

Соларният асцендент е Близнаци, с управител Меркурий. Това ли имаш предвид? А с натална Венера съвпада Юпитер - У7 в солара  ::)

Happy58

• Гост
« Отговор #2152 -: Декември 01, 2017, 12:08:25 pm »
Здравейте, как се тълкува съвпад на осите IC и MC в солара, съвпада е точен и е съответно откъм соларен IC към натлен MC и обратно. Същото се отнася за остта AS -DC.

Търся информция, но няма почти нищо. Моля някой ако е имал такава готина да разкаже как се е отразила.

Не знам къде търсиш, но на предната страница имахме такава дискусия.

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #2153 -: Декември 01, 2017, 04:58:28 pm »
По повод съвпада на оси - до колко градуса се смята за съвпад при възвратните карти? 4 градуса много ли е?

Рени

• Hero Member
« Отговор #2154 -: Декември 01, 2017, 09:21:40 pm »
Мерси, Рени  :)

Соларният асцендент е Близнаци, с управител Меркурий. Това ли имаш предвид? А с натална Венера съвпада Юпитер - У7 в солара  ::)

Да, моя грешка, исках да кажа, че акцента е оста 1-7-ми взаимоотношения, партньорства, популярност , резултат, решение, привличане/притегляне на.... :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #2155 -: Декември 01, 2017, 09:28:25 pm »
Благодаря много, Рени  :-* 

Привличане/притегляне - по Венера/Юпитер ли го виждаш?

Рени

• Hero Member
« Отговор #2156 -: Декември 01, 2017, 10:05:33 pm »
Благодаря много, Рени  :-* 

Привличане/притегляне - по Венера/Юпитер ли го виждаш?

Повтаря ти натална тема. :)

Lolla

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #2157 -: Декември 08, 2017, 05:30:59 pm »
Здравейте, прикачвам новия ми солар. Утре имам рожден ден:)
Ще може ли, ако някой има възможност да погледне картата ми.
Интересува ме дали има индикации за преместване в ново жилище, забременяване или други промени?
Много ви благодаря!

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #2158 -: Декември 08, 2017, 08:08:04 pm »
Със Сатурн на соларно К 4 не мисля, че има големи шансове за преместване.
Благоприятният период за забременяване също ми се струва вече отминал, но кой знае- с Уран У5 може да има и изненади .
Един въпрос, виждам, че тр Плутон ти е минал през Венерата- какво донесе?
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2159 -: Декември 08, 2017, 10:16:29 pm »
Интересува ме дали има индикации за преместване в ново жилище, забременяване
да, може да се случат и двете неща през годината