Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045090 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2355 -: Май 31, 2018, 06:56:35 pm »
Ако някой има време и желание може ли да погледне предстоящият ми солар ? Моля? :58:
Здравей!Сатурн се е ковнал на ДЦ.....Сол. ац. в 5 нат.любов,страст,ревност,отмъщение,всичко по скорпион каквото се сетиш като усещания,банки,застраховки..........На дц.уран да не обърка работата с тия любови да не стигнеш до раздяла/развод,внимание!В 1ви сол юпитер у2,у5 сол домове,ще получиш пари от нещо.У сол ац в 3 дом ще има комуникации на високо равнище,нерви,разпри с братя/сестри,близки,съседи,неочаквано ще се случват и пътуване ,нерви,луната във водолей е нервак също,брат/сестра ще се жени ли?Слънце е у10дом в солара и е в 8д,може да се наложи да вземеш заем за нещо,свързано с документи,или коли.Нерви в работата,напрегнато ежедневие,търпение.Мъжът ти ще пътува до рожденото място.Не се трвожи,написах общи неща,по-съществени според мен.

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #2356 -: Май 31, 2018, 10:44:51 pm »
Ако някой има време и желание може ли да погледне предстоящият ми солар ? Моля? :58:
Благодаря ти Сафо !!!! Тъй ми се искаше всичко това което описа вече да приключи но ....Само здраве да е

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2357 -: Юни 01, 2018, 09:37:58 pm »
Кое по-точно те вълнува? Имаш ли деца, желаеш ли да имаш?
сол Ас в нат 5д- актуални през годината за теб ще са темите любов, творчетсво, деца, развлечения, ща имаш подкрепата на сол. Юпитер, който управлява 3-ти и 5-ти дом и е в хармония с У1 в солара.

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #2358 -: Юни 03, 2018, 12:58:16 am »
Благодаря за включването Akruks  .Ами имам едно момче на 22 години , други не планирам.Всичко ме интересува пранирали сме малък бизнес свързан с домашни любимци , дали ще е успешен?А мъжът ми си има проблеми от известно време може и с това да е свързано пътуване до родното място ?

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #2359 -: Юни 06, 2018, 02:02:03 am »
Zora, може да вземеш заем или да има промяна в социалния статус, работа. Промяна в ежедневните задължения, мисля, че ще си насочена повече към дома. Не знам дали е загуба или напускане на работа, работа от дома. Защото У10 ти е в 10 на трон. Но пък дир Сатурн на МЦ е стагнация.
Ако си необвързана, начало на връзка или започване на такава на дете ако имаш.  Възможно е да се запознаеш с някой по интернет, което да прерастне в нещо по- сериозно. Ако си обвързана, приключване или промяна в отношенията.
Не съм гледала съвсем подробно картата, но това ми се наби на очи.

irko_birko

• Full Member
« Отговор #2360 -: Юни 06, 2018, 02:40:06 am »
Всъщност работата ти свързана ли е с вид изкуство, вода, течности или лекарства?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2361 -: Юни 06, 2018, 08:45:59 am »
Благодаря,Ирко-Бирко! У8 на трон, но натално е У8 в 4 - това ме притеснява.Работата не ми е свързана с изброеното от теб.Не съм обвързана поради ред причини,но не ми е до това в момента.За второ дете - по- скоро развитие на връзка,но в каква посока- не се знае.Грижа за родители...това в най-най общи линии.
Ирко ти е писала за У10 в 10д, че е на трон и понеже това е Нептун, затова е питала дали професионално си ангажирана с някоя от изброените дейности, но за да е това така, Нептун трябва да е натално в тази позиция и знак, а тук е в годишната карта. Обаче имаш Новолуние в соларен 10-ти дом, така че новости по дейностите на този дом все ще има, било във връзка с кариера, социален статус или просто нова жизнена цел. Сол. МС в 7-ми, сол. 7-ми в 5-ти, както и сол. Сатурн в сол. 7-ми показват узаконяване на връзка или стабилизиране на такава, имаш повече от 10м, а за това време хората се влюбват, женят и раждат. Успех!

irko_birko

• Full Member
« Отговор #2362 -: Юни 06, 2018, 03:52:32 pm »
Помислих си нещо такова за работата заради нат. Венера в Риби, не знам дали е правилно. А промяната свързана с МЦ може наистина да е грижа за родители, ако това е от скоро, или просто да отделяш повече време за това.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2363 -: Юни 06, 2018, 07:03:40 pm »
Поставих картата ,ако някой желае да погледне. Натоварено МЦ- вече почти съвпад Уран, тригон Сатурн,като в момента и Дир.Сатурн е в съвпад с МЦ.Марс от 7 соларен квадратира Слънце.Не ми харесва...Плутон в 8..Соларен АЦ в критичен градус...и др.
Много контакти през годината,разговори,пътувания на близки разстояния,събития при съседи,брат/сестра.Ще си дейна, раздразнителна,припряна,умът ще е буден.

airiin

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #2364 -: Юни 08, 2018, 10:34:52 pm »
Здравейте, ще бъда много ...ама наистина много благодарна, ако някой отдели малко време за предстоящия ми солар... :58:...
« Последна редакция: Юни 08, 2018, 10:36:39 pm от airiin »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2365 -: Юни 08, 2018, 11:50:47 pm »
Здравейте, ще бъда много ...ама наистина много благодарна, ако някой отдели малко време за предстоящия ми солар... :58:...
Здравей!Сол.Ац. на к9,риби,пътувания,обучения,социални мрежи,промени във външният вид.Има индикации за бременност.Може да се завърнеш към стара любов,кредити имаш ли?Слънце у6сол.в 4сол. работа от вкъщи,ежедневието е разнообразно,свързано с комуникации,пътувания,ще даваш пари непредвидено за електроуслуги,нещо свързано с музика,футбол,сол. 5 на нат.ац.,ще се забавляваш с дете,любов ,творчество от вкъщи.

vanianeli

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #2366 -: Юни 09, 2018, 08:37:39 am »
Много ти благодаря Сафо  :38: :38: миналата седмица уредих ипотечен кредит, за да си закупя жилище....то е за ремонт, предполагам по него ще са и непредвидените пари...а към стара любов, не ми се завръща, че едва си тръгнах....но знае ли човек...живота е шарен  :-*

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #2367 -: Юни 09, 2018, 09:35:56 pm »
Здравейте,
Много ще ви бъда благодарна, ако може да разгледате този солар. За първи път виждам такова съответствие с натала. Това нормално явление ли е или се случва на определен период от време. До колкото виждам домовете от солара съвпадат с тези от натала. Разгледах го, но не мога да бъда толкова сигурна в аспектите и колкото и да ми се иска да мога да ги тълкувам, все нещо ми бяга от картинката.
Това което забелязвам при този мъж е че има някакви тайни, свързани със семейството по-скоро родителите или крие от семейството си нещо (не е омъжен и няма деца, има връзка с жена с която живее). Или може би някой ще се разболее, този който е свързан с 4-ти дом(майка,баща,баба).  Другото е че има квадратура между Соларно Слънце и Натален Уран, което може би дава бързото харчене на пари, или забавления в любовта/тайна връзка с нептун във 2-ри дом. Соларното слънце е в квадратура с наталния асцендент, което може би е лошо физическо здраве и може би неправилни начинания, лошо душевно състояние.
И стигнах до тук :D От там нататък, ви моля за помощ.
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #2368 -: Юни 09, 2018, 10:28:25 pm »
Здравейте,
Много ще ви бъда благодарна, ако може да разгледате този солар. За първи път виждам такова съответствие с натала. Това нормално явление ли е или се случва на определен период от време. До колкото виждам домовете от солара съвпадат с тези от натала. Разгледах го, но не мога да бъда толкова сигурна в аспектите и колкото и да ми се иска да мога да ги тълкувам, все нещо ми бяга от картинката.
Това което забелязвам при този мъж е че има някакви тайни, свързани със семейството по-скоро родителите или крие от семейството си нещо (не е омъжен и няма деца, има връзка с жена с която живее). Или може би някой ще се разболее, този който е свързан с 4-ти дом(майка,баща,баба).  Другото е че има квадратура между Соларно Слънце и Натален Уран, което може би дава бързото харчене на пари, или забавления в любовта/тайна връзка с нептун във 2-ри дом. Соларното слънце е в квадратура с наталния асцендент, което може би е лошо физическо здраве и може би неправилни начинания, лошо душевно състояние.
И стигнах до тук :D От там нататък, ви моля за помощ.
Аспектите на соларно Слънце спрямо натала са същите , като наталните аспекти на Слънцето, без тези извън орбиса за Солар. Повтарят се всяка година. Преди да разгледаш какви аспекти образуват планетите от солара спрямо натала, изучи значенията на соларни оси в натални домове, соларен АСЦ в знак и соларни планети в соларни домове. После нодална ос, аспекти на планети и оси ,и всичко останало. :)
« Последна редакция: Юни 10, 2018, 11:30:19 am от Radost »

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #2369 -: Юни 09, 2018, 11:00:46 pm »
Аспектите на соларно Слънце спрямо натала са същите , като наталните аспекти на Слънцето, без тези извън орбиса за Солар. Повтарят се всяка година. Преди да разгледаш какви аспекти образуват планетите от солара спрямо натала, изучи значенията на соларни оси в натални домове, соларен АСЦ в знак и соларни планети в соларни домове. После нодална ас, аспекти на планети и оси ,и всичко останало. :)
Radost,
Благодаря ти, ще ти бъда благодарна, ако ме насочиш към литература, свързана с изучаването на Солара. :-*
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.