Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044748 пъти)

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2730 -: Октомври 28, 2019, 04:11:27 pm »
Как разглеждате съвпад на Венерите в солара?
Би трябвало да е хубава година, ако нямаше Лунно-Марсово-Юпитерско-Сатурново-Плутонов стелиум в Козирог в квадрат с Луната, нали?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2731 -: Октомври 30, 2019, 06:59:52 pm »
Как разглеждате съвпад на Венерите в солара?
Солар е съвпад на рождено с транзитно Слънце, нали? В случая имаш съвпад на рождена Венера с транзитна, което се нарича Венусар, за който също се прави карта и се гледа отделно. Просто в един ден започват венерин и слънчев възврат, а дали ще е успешна годината се гледа комплексно.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #2732 -: Ноември 01, 2019, 08:58:20 pm »
Нещо интересно при моят мъж? Така като гледам ще се насочи върху финансите и те ще се подобрят...  ;D

akruks

• Hero Member
« Отговор #2733 -: Ноември 15, 2019, 11:52:25 pm »
 Следващият ми Солар, от октомври 2020г , съвпада с Пълнолуние и стартира по едно и също време с месечния Лунар
Някой имал ли е подобно съвпадение досега?
Преди няколко години имах Солар, Венерин възврат и Новолуние едновременно, тогава се сдобих с внук  :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2734 -: Ноември 16, 2019, 05:08:21 am »
На сина ми солара за 2020г.също започва с пълнолуние,не съм го разглеждала все още.На племеничката( на мъжа ми), започна с пълнолунието от април ,омъжи се,но и нейният дядо почина,тоест свекър ми,роден на 14.08.-пълнолунието беше на 15.08.
През 8 години се повтарят пълнолунията/новолунията,с малко отклонение в градусите.
2012 г.беше изключително тежка за мен,мъжа ми е имал пълнолуние опозиция съвпадът Марс У5,у12/Меркурий,у7,у10 домове.На 9.03.2020 предстои отново такова пълнолуние в 19*на риби.
В картите на роднини,семейство също трябва да има насоки.
« Последна редакция: Ноември 16, 2019, 06:03:04 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #2735 -: Ноември 17, 2019, 12:55:17 am »
На сина ми солара за 2020г.също започва с пълнолуние,не съм го разглеждала все още.На племеничката( на мъжа ми), започна с пълнолунието от април ,омъжи се,но и нейният дядо почина,тоест свекър ми,роден на 14.08.-пълнолунието беше на 15.08.
През 2012-та е имало Пълнолуние на солара, макар че Луната е на 29*, а Слънцето е на 9*
Тогава Сатурн в солара е точна опозиция на соларна Луна, а сол Венера е в тригон с Луната- през тази година се омъжих втори път за стария си мъж, а майка падна и си сцепи главата, трябваше спешно да се прибера в България и оттогава си влоши здравето и 4г по-късно почина, когато имах солар с Новолуние
Обаче върнах назад през 8 години и няма Пълнолуние на соларите ми през 2004, 1996, 1988

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #2736 -: Ноември 17, 2019, 01:25:25 am »
Проверих и досега не съм имала нито Новолуние, нито Пълнолуние, но ще имам солар за 2026 с Пълнолуние, когато и сол К5 е съвпад със Слънцето, но това е по равнодомната. ЛФ е съпвад с Раху.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2737 -: Ноември 17, 2019, 06:18:26 am »
Да,Акрукс,изместват се градусите.При мъжа ми е имало пълнолуние съвпад с Венерата му (2012)сходящ,през 2020 май,ще е 1 *сх орбис,а през 2028 е съвпад точен.

eliy

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
« Отговор #2738 -: Ноември 24, 2019, 04:05:45 pm »
Здравейте, скоро ще имам РД, в случай,че имате свободно време ще се радвам да коментирате предстоящият ми солар :012:
« Последна редакция: Ноември 29, 2019, 10:43:27 pm от eliy »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2739 -: Ноември 25, 2019, 06:10:09 am »
Здравейте, скоро ще имам РД, в случай,че имате свободно време ще се радвам да коментирате предстоящият ми солар :012:
Ели,не се виждат соларни домове.Как да коментираме!?Направи карта натал+солар+домове.
Незная защо криете години ,дати и т.н. след като се разбира от позициите на планетите.

eliy

• Jr. Member
  • **
« Отговор #2740 -: Ноември 25, 2019, 08:24:02 am »
Ели,не се виждат соларни домове.Как да коментираме!?Направи карта натал+солар+домове.
Незная защо криете години ,дати и т.н. след като се разбира от позициите на планетите.

Здравей Сафо :),промених картата, благодаря за забележката.Относно премахването на данните - личен избор.мисля че не е проблем. :012:Успешна седмица.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2741 -: Ноември 26, 2019, 05:40:05 am »
Не е проблем Ели,а относно солара:Силен 3 дом-пътуване в чужбина,поне два пъти през годината,общуване,договори,курсове и обучения.Материални придобивки.Силен Нептун на к6 натален,неяснотии,проблеми,промени в работа,ежедневие,здравословни проблеми,възможни са алергии........събития при брат/сестра.

eliy

• Jr. Member
  • **
« Отговор #2742 -: Ноември 26, 2019, 11:47:40 am »
Не е проблем Ели,а относно солара:Силен 3 дом-пътуване в чужбина,поне два пъти през годината,общуване,договори,курсове и обучения.Материални придобивки.Силен Нептун на к6 натален,неяснотии,проблеми,промени в работа,ежедневие,здравословни проблеми,възможни са алергии........събития при брат/сестра.
Благодаря ти Сафо за отделеното време.

Магика

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #2743 -: Ноември 30, 2019, 11:55:42 am »
От днес започва новия ми солар.Ще ми бъде интересен коментара ви по него.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2744 -: Ноември 30, 2019, 04:00:02 pm »
От днес започва новия ми солар.Ще ми бъде интересен коментара ви по него.
Магика,честит рожден ден!Успешна година ,много здраве и радостни моменти ти желая!
По солара:АС сол. на к9 риби,пътувания,в чужбина ,на море,изследвания,договори,обучения,курсове,квалификации,възможно е интерес към психология,интернет и форумите също са по 9 дом.Нептун на сол.асц е много интуитивен,но и разсеян,унесен,сънен.....прозрения,алергии.Юпитер у1,у10 дом в 10 стрелец-чужбина,Слънце у6 сол.в 9 дом,стрелец-чужбина.Много подчертано,възможност за работа в чужбина.
Овен в 1 ви сол.,Марс в 8 дом,скорпион съвпад нат.Луна ,възможна интервенция на някакъв етап от годината.Комуникации с приятели/роднини на "болни теми".Цикъл Венера/Юпитер е зашпочнал на твое к6 почти,отново акцент на работа,ежедневие свързано с чужденци/чужбина,обучение в опозиция натален Марс,за теб е важен този цикъл.Лели/чичовци по 6 дом.В 11 сол Луна,Сатурн ,Плутон-там е проблемно,студено,трудно,събитие при приятел..........Уран във втори може неочаквани приходи,придобивка ,уред за дома.