//2019 беше много тежка за мен и към този момент 2020 продължава същата линия. Не съм добре здравословно, лекарите, на които попадам, не са ок (като хора, като лекари, изобщо), "лечението" на автоимунните ми заболявания има(ше) страшни странични ефекти, от които на моменти едва функционирам. Чувствам, че тялото ми умира, а тр. Плутон-Сатурн върху Слънцето ми от цяла вечност не помагат, нямам дух (лъжа, имам, но батерията ми е на последната си чертичка, а по принцип нат. ми съвпад Мерк/Нептун ме държат над земята, в облаците с дъгите и еднорозите, но сега съм съкрушена, изпитвам недостиг на вяра/мечтателност/живец). И знам, че всичко е психосоматично и болестите ми са от липсата на обич, но животът ме затиска и съм уморена, чувствам, че това са последните ми моменти в това тяло. Честно казано, притеснявам се от транзита на Юпитер през стелиума и Слънцето ми, ако го преживея, не мога да си представя каква/къде ще съм.
...............................................................................
Това е новият му солар, който не ми се струва зле, даже съм оптимистична. Виждам, че всичко ще е съсредоточено в творчеството ми и навярно ще съм въобразено влюбена/заблудена/излъгана в/от някого (или всички?) и неприятно показно свръхчувствителна:Д
Орисайте ме с нещо позитивно, моля, имам нужда!:Д
Луната в дева е много несигурна,в този солар попада в 1ви дом опозиция Нептун.Нужда от внимание,жените в живота ти-майка,баба ще са важни по-някакъв начин за теб.Сол.асц в дева 4 ти дом-ще оставаш често у дома,промяна на външния вид,отслабване .Меркурий е в 5 ти сол,но в този дом той не се чувства добре.Слушай музика.Дирекция асц е някъде съвпад нат.Юпитер,у7,у8,у11 домове-вероятно подсилва/разширява това което е.Сол/асц е опозиция Венера-липса на любов може би от тук е породено това чувство.Емоционално чувствителна година ще бъде,грижи около здравето.Мисля има възможност за посещение на санаториум,водни бани,плуване,процедури с вода ще са ти в помощ.Ще твориш разбира се с пълен 5 ти дом.Възможно е и влюбване.Пожелавам ти го!
Все още ме забавлява фактът, че видя пандемията и карантините в моята карта:Д //сподели логическия си път, ако решиш;
И Ковид, и болници, и хронични проблеми, и лекари - всичко си имаше, само вода не, но си умирам да поплувам. Надявам се, скоро.
Тежките планети върху Слънцето ми разказаха играта. Не съм пяла и свирила от началото на годината (нямах глас, боледувах, късах струни по време на локдаун:Д), това ме разбалансира емоционално/ментално/всякак. Но се влюбих, да. Допускам, че е по Нептун, но какво да направя, толкова мога:Д.
//Сега Сатурн като напусна кораба, в главата ми е лудница, изобщо не ме свърта, като отвързана съм, да видим колко време ще ми отнеме да се подредя:Д
Годината ми завършва с последици от Ковид и предстоящи 100 прегледа при специалисти, повторни изследвания, глупости.
Поглеждам следващия солар и първо виждам Марс и Уран в сол.6/нат.12 с приятни квадратури към какво ли не:Д Надявам се да не са спешни операции и болници/лудници това, а да е онлайн работа от вкъщи:Д Активирано ми е професионалното поле от няколко фронта.
Гледам, че явно пак ще започна активно да пиша, което не се е случвало от години.
Възлите са активирани, което ще ми е любопитно да видя как ще се прояви.
//Не виждам шибана любов, а много искам, но знаем - който иска - много дриска:Д