Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1190873 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8196
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4095 -: Февруари 27, 2026, 08:19:51 am »
astromania,аз разглеждам 6ти дом по-общо и като производни домове.Например:2ри от 5ти,3ти от 4ти ,4ти от 3ти и т.н.В този ред на мисли,не се съсредоточавай какво да очакваш като здравословен проблем,а какво може да се случи около теб,при роднини и познати и т.н.Меркурий в 6ти дом ,но в знак Риби,а Сатурн е в Овен-те не се виждат,отнасят се за различни неща по темите и сигнификациите.Виж ,Меркурий е и триплицитетен управител на Везни,но също и Сатурн.
По 6ти дом е здравето,домашните любимци,лели и чичовци.Здравословно,освен в предстоящата една година ,да посетиш зъболекар,хрема,дребни неразположения,все пак управител на 6ти е Юпитер и е в Рак,знак на екзалтация и вижда Меркурий.
По 6ти дом са ежедневие,диети-натам насочи вниманието.Може би ще се налага да посещаваш аптеки,във връзка с закупуване на лекарства за близки,или дом любимци.Фитнес,повече ежедневна работа,свързана с дом,жилище.
Твоят упр.Венера е много силна,мисля в работата ще си добре,ще се чувстваш полезна,призната.
Имаш възврат на Марс,не точен,но освен Слънце(което също е хронократор),Марс,Венера и Меркурий са активни.Какво обозначават тези планети и кой представляват?
Партньорства,спорове,любов,взаимоотношения,пътуване,роднини.
Упр.на 4ти –Сатурн в Овен на к4 натално-нещо ново при родител.Ти потвърждаваш за предстояща интервенция.Марс и Сатурн за взаимна рецепция-ще са си в помощ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14197
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4096 -: Февруари 27, 2026, 03:16:17 pm »
Като за начало се чудя какъв ефект ще има Новолунието и Слънчевото затъмнение от рождения ми ден. Започнах нова работа преди месец, в компания, в която исках да работя отдавна и се надявам всичко да е наред. За момента се справям много добре (мое усещане и на прекия ми ръководител). Колегите ми са доста амбициозни и се чудя дали този Нептун в 6ти соларен дом няма да ми донесе подливане на вода в някои работни сфери или неяснота като цяло в работата. Имам такова усещане за някои хора в офиса..
Соларен АС Везни - очаквам хармонична година като цяло или поне ще се стремя към хармония, управителя в 5ти соларен дом, заедно с Марс, Слънце и Луна - вероятно засилени интимни отношения или нова любов, зачеване, сплотяване на отношенията, аспекти от соларен Уран? Соларен 8ми дом попада в натален 5ти. Имам партньор до себе си, но напоследък се чудя дали е правилният човек и сякаш имам нижда да ми се докаже, че Той е човекът. Активен 6ти дом, освен Нептун там, Сатурн и Меркурий предполагам, че ще ми дадат много работа и натоварване. Надявам се Юпитер в 10ти дом да донесе професионални успехи или поне да помага, в случай на трудности в работата. Сол. АС попада в натален МС, сякаш фокусът ще е в кариерата ми. Чудя се и за Сатурн на куспидата в Овен, но пък и взаимна рецепция с Марс във Водолей.. дали Сатурн не е много отслабен или му е добре там? Също и Плутон в 4-ти дом, надявам се да имам промяна на дома в края на годината, за Уран знам че може да даде всичко, но предвид аспектите към 5-ти дом вероятно наелектризиращи отношения..
Ще се радвам да споделите мнението си по солара ми :)
Правилно се ориентираш по основните показатели – сол. АС в 10д , акцент за годината ще е кариера, но също репутацията, израстване, социален статус – сол МС в 7-ми се среща в година на брак
Слънцето в сол. 5-ти ще иска да блести в своя собствен дом, а темите ще са любов, творчество, деца. Луната с Марс в този дом може и да заченеш, може и това да показва соларен 8-ми в 5-ти дом;
Сатурн в Овен е в падение, но както си отбелязала е във взаимна рецепция с Марс, ще имаш нужната енергия да се справиш с повечето задължения в работата. Нептун в 6д. може да показва психически способности, чувствителност, свръх сетивност – Меркурий в Риби също е в този дом и според мен няма да е свързано с подливане на вода от колеги, а с твоята психика и ментално здраве. Слънчевото затъмнение може да се пада на рождения ти ден, но соларната година започва предния ден, когато Луната е невидима в 29-ти лунен ден.
Ще е интересно да споделиш след време за новия цикъл на Сатурн и Нептун в Овен, който е на твоя IC , какво влияние е оказал? Последният им цикъл в Козирог през 1989г беше в моя 4-ти дом квадрат Слънце и Венера Везни и Луна, Юпитер в Овен, имаше драматични събития в дома и семейството, но вероятно заради напрегнатите аспекти, Юпитер ми е У4 в 8д. При теб няма напрегнати аспекти на цикъла в натала, освен опозицията с МС.

astromania

• Newbie
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #4097 -: Февруари 27, 2026, 08:41:14 pm »
Сафо, akruks, много ви благодаря!🌸 Ще дам обратна връзка какво се случва при мен. Някои от нещата, които споменахте ги “усещам”, като не се сугестирам много. Планувам да започна хранителен режим, вчера ми подариха безплатна карта за фитнес за два месеца, без дори да съм споменавала, че обмислям да почна режим или да спортувам, приемам го като знак и ще го правя. Усещам се, че съм и доста сензитивна в работата, много повече от обикновено. Има хора, които познавам от преди и сякаш много добре усещам динамиката и отношенията между тях и тези, които не познавам. На предишните места, на които съм работила не е било така. Като цяло съм ведър и усмихнат човек и много много не съм се “впрягала” от поведението на другите, но вече имам много повече грижи и може би ме е страх и си пазя работата много повече от преди. За Овен и Нептун на върха на IC се надявам да не доведе до големи сътресения и да е свързано със смяната на дома към края на годината, както и основен ремонт.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12936
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4098 -: Февруари 28, 2026, 02:42:41 pm »
astromania, ти си започнала да си случваш/ реализираш основните теми, които са засегнати и почти си предвидила какво още предстои. Слънце, Сатурн, Марс следи как се разгръщат през годината и като транзитни и към техните места. Сатурн в Овен, в 6 дом, правилно си отбелязала, че не му е там мястото, а това домът на болестите, не на здравето, на службата, на наемниците, не на работата, както и домът на тайните на другия. Сатурн е в знака на Дсц и е опозиция с МЦ, вероятно и личният, и професионалният статус няма да останат същите.
Затъмнение върху Слънце, което е управител на годината заедно с Марс, промените няма да са плавни. Марс е у4 във 2 ри доминиран от Юпитер, знаеш накъде да насочваш ресурса си, така че да ти носи резултат ( Юпитер приема Сатурн) . Това че, Марс е невидим по рождение и сега се повтаря неговата рождена фаза, може да съобразиш действията си с фазите на Марс и Сатурн през годината. 
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

mimss

• Full Member
  • Публикации: 144
« Отговор #4099 -: Февруари 28, 2026, 09:41:31 pm »
Прикачам бъдещия солар. Не ми върви от година насам, от половин година без работа, в личен план нищо... Наистина не знам накъде. Надявам се на хубава година и  благодаря ако някой сподели мнение.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

astromania

• Newbie
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #4100 -: Февруари 28, 2026, 10:56:23 pm »
Рени, благодаря и на теб за прочита! 🌸 Радвам се, че успяхте да ми помогнете толкова с разчитането на солара и ми посочихте неща, които не виждам. Тези дни имам напрегнати транзити на Марс и съм страшно изнервена, изпокарах се с партньора ми заради неуважение и манипулации от негова страна, които почват да се превръщат в нормално поведение, а не са.. особено, ако искаме да градим семейство заедно. Той се намира в много тежък период (подчертано е и от сол.асц. скорпион, в 8-ми натален дом, напрегнати аспекти на Венера и Марс, сол. Сатурн съвпад натална Луна в 1 дом, за капак е и със Слънце в Лъв и асц. Риби и явно Плутон във Водолей започна да му дава уроци и да го трансформира, както и мен), наскоро загуби родител, има финансови затруднения. До него съм и го подкрепям във всичко, търпя и не мърморя, но сякаш наталната ми Венера в Риби изнемогва вече и напоследък почнах да виждам какъв човек е когато има истински проблеми и как “иху аху” настроенията няма да задържат връзката ни. Осъзнавам, че и там ще имаме големи промени, и по единично и заедно, ако успеем да преработим, някои черти.
« Последна редакция: Февруари 28, 2026, 10:58:04 pm от astromania »