Хепи, профекционния ти управител за 2013 година, Меркурий, е управител на осми соларен дом и седи в дванадесети соларен. Ако не се лъжа, той ти управлява 3 и 12 в натала. Соларен Марс (управител на първи и шести соларен) в елевация (май имаш и марсов възврат всъщност във втори натален дом) в квадрат към Сатурн в първи дом, когото управлява. Там е и диспозиторът на Меркурий - Венера, в заточение, също квадрат с Марс.
Марс квадрат Сатурн е почти класически аспект за чупене/операция на кости, зъби и прочее. Точно до соларния асцендент е Раху, в градуса на възлите и секстил към Раху е Плутон - и двамата са кандидати за модерни медицински интервенции, според различните системи - имплантологията е по тях :012:. Ей тъй, на ангро.
Диана, благодаря и на теб за включването
Да, имам марсов възврат по това време
Квадрата в солара го видях, но предполагах, че орбиса е много голям/а, а и е разходящ аспекта, затова го игнорирах. Но може би не е трябвало, защото цялата процедура въобще започна миналата година, когато извадиха старите и това, което стана тази, си предстоеше така или иначе. (но това за връзката между соларите го прочетох едва днес
и успях да свържа само настоящия със следващия, но не и с предишния
).
Положението на У8 в 12 дом също не ми се връзваше, защото аз не престоявам в болница ..... и го игнорирах.
Обаче квадрата на Венера (като диспозитор на У8) с Марс въобще не го съобразих - дотам не ми стига още опита явно (но пък нали точно това сега правя - упражнение)
За Раху, Плутон и модерните интервенции въобще не знаех - тях аз ги отнасям по Уран (е, някъде съм го чела де) и бях склонна, по идея на колегата, да уважа квадрата на Уран откъм К6 с Плутон, който е У1.
А най-вече ме подведе положението на Марс в 10 дом - него пък въобще не мога да го впиша в картинката, затова ми изникнаха чуденките.
Другите неща, които си написала наистина са интересни и те и потвърждават/конкретизират цялата ситуация, но нали моята идея беше да намеря събитието само по тази карта, без да намесвам натал и каквото и да е друго (просто изследване). Иначе, като генерално указание спокойно можем да вземем точния съвпад на дирекционната К8 със Сатурн тази година, първата операция направих май при квадрата на тр ретро-Сатурн с наталния Марс, а втората (сегашната) - при последния квадрат
- направо си проверих ректификацията на картата
- сега го проверих - и в двата дни Сатурн е бил на 6 мин преди точния квадрат.
Много благодаря на всички ви за участиетов упражнението - мисля, че за всички имаше нещо полезно (освен за Диана май
) O:-)
Сега ще стискам палци, в новия солар всичко да приключи добре. Той Марс и там има квадрат, ама поне 8 дом е красив