Вече съм "горда собственичка" на новия си солар. :012: Малко с някакъв вирус (главоболие и отпадналост) встъпих в него, но вече ми премина. Колебая се дали да сменя работата( не професията) с друга по-стабилна компания;мисля да пътувам отвъд океана през ноември, а и някоя любов ако се завърти..няма да е лошо Как мислите?
Обещах да видя солара. Натално меркурйи и луна имат секстил, сега в годишната тема имат съвпад с луна в 9 сол. а и нептун ги тригонира в 11/5домове. Значи пътуването с приятели за удоволствие, или с любим човек е възможно. Обаче сатурн рожденно ти отговаря за пътуванията и е малко поставящ условия откъм пари и работа през годината. Повече отговорности, донякъде финансови ограничения, може да възникне нужда от икономично водене на домакинството, и/или ремонт, преместване. сатурн и луна натално имат квадрат, това значи някакво напрежение около твоите-чуждите пари, а също и ежедневието ти стереотипа, свързан с роднините, конфликтите между тях и отражението им върху твоя живот.Темата-пътуване, учене, разширяване на хоризонта ти е свързана с признаването на това предизвикателство-визираният квадрат .
Соларният уран е поставен с напрежение спрямо рождената позиция на мъжете в живота ти-марс. Значи спорове е възможно да има с тях.И понеже си в година 4-лична криза. Нали криза значи промяна, е време е да се уточнят изискванията към мъжете, връзките. Там,където нещата смяташ за сигурни може да се завъртят на 180 гр. И обратното, екстремното ,неочакваното да донесе добро. Питаш за работа, но в личния живот е драмата. Ако мислиш, че носиш нещо неприятно родово, или генетична предразположеност, сега чрез пътуване може да отклониш тази вибрация, или да я насочиш към промени, нови хоризонти чрез път, или учене.
Плутон в 4/8 домове и целият кардинален кръст ти касаят темата за пари, роднинска, родителска подкрепа. Нещо се променя радикално, Ти в течение ли си? Заеми, с променени условия.
Тече ти урановата опозиция, може да има танго напред-назад в любовта през годината, или отношенията да са вълнуващо неангажиращи заради тригона венера-уран.