Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1049005 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1005 -: Август 01, 2015, 08:38:52 am »
Благодаря много, akruks, MayFlower!
Ами точно google translate ползвах за много изречения, иначе щеше да ми бъде трудно да се сетя как трябва правилно да се напише.  :012:
Напоследък гледам много американски филми от нета с английски субтитри, предимно тийнейджърски и анимации, за да слушам как говорят и да се опитам да се науча и аз правилно да се изразявам.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #1006 -: Август 01, 2015, 09:56:58 am »
е той само с Венера е в квадрат, с Юпитер е в секстил по знак
сол Сатурн У6 в сол 4д показва, че ще има повече задължения у дома, свързани с ежедневието
при наличие на други полазатели може да има смърт на възратен човек във фамилията или на родител
Благодаря, Акрукс! Баба му почина месец и половина преди началото на солара, дано да няма други!

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #1007 -: Август 05, 2015, 09:29:15 am »
Здравейте. Слагала съм тази карта и преди, но вече й дойде времето :)  Ще съм благодарна ако някой сподели мнение, понеже аз не мога да бъда обективна. Мерси много предварително

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1008 -: Август 05, 2015, 02:14:52 pm »
Да не би да е болен от нещо и да му се наложи да лежи в болница?

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1009 -: Август 05, 2015, 02:46:57 pm »
Да не би да е болен от нещо и да му се наложи да лежи в болница?

Ауу, не знам за такова нещо. Възможно ли е :(

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1010 -: Август 05, 2015, 02:47:49 pm »
Не знам. Това си помислих, като видях картата за първи път.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1011 -: Август 05, 2015, 03:32:50 pm »
Здравейте. Слагала съм тази карта и преди, но вече й дойде времето :)  Ще съм благодарна ако някой сподели мнение, понеже аз не мога да бъда обективна. Мерси много предварително
А преди писала ли съм по нея, че да не се повторя или да си противореча?  :)
Може да замине в чужбина- той или член на семейството, ще работи нелегално с успех, обаче да се пази да не го излъжат приятели/партньори- сол Нептун на сол ДСЦ в негов 12д.
« Последна редакция: Август 05, 2015, 03:57:18 pm от akruks »

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1012 -: Август 05, 2015, 03:43:51 pm »
А преди писала ли съм по нея, че да не се повторя или да си противореча?  :)
Може да замине в чужбина- той или член на семейството, ще работи нелегално с успех, обаче да се пази да не го излижат приятели/партньори- сол Нептун на сол ДСЦ в негов 12д.

Да. Хахахах :)
Имаше подобен коментар за чужбина. Но не знам дали ще е легално или не. Кандидатствал е в Wizzair... но нямам инфо дали има отговор. С досегашните си партньори се раздели, уж окончателно. Доколкото знам започва нов проект, може там нещо да го излъжат

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #1013 -: Август 05, 2015, 10:06:13 pm »
По солара. Приключване на деветодомни теми- образователна степен, чужбина, съдебни дела. Темата чужбина ще е на дневен ред.
п.п.Женен ли и ако- да, как е бракът му?

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1014 -: Август 06, 2015, 07:33:31 am »
По солара. Приключване на деветодомни теми- образователна степен, чужбина, съдебни дела. Темата чужбина ще е на дневен ред.
п.п.Женен ли и ако- да, как е бракът му?

Не е женен, но живее с жена от около 8-9 години. Имат 2 деца. Едното почти на 2, другото почти на 5 години. Не е сключил брак понеже имаше доста проблеми със закона. Дължи пари на НАП и подобни. Съдиха го. Не съм много сигурна какви са отношенията със "жена му". Той от около 2-3 години работи в София и живее там. Прибира се от време на време във Варна. Казва, че не е удовлетворен от живота си, но нищо не може да направи по въпроса. Беше споменал, че иска да ходи да работи в чужбина, но нищо конкретно. Мисля, че са на приливи и отливи. А може и да има любовница (имам подобни съмнения), но те може да са само в главата ми :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #1015 -: Август 06, 2015, 08:28:29 pm »
Не е сключил брак понеже имаше доста проблеми със закона. Дължи пари на НАП и подобни. Съдиха го.
Душичка :) По натал Нептун У1 в 9д в квадрат с Марс У2, У9
В солара е напълнил 12д,  с хубави планети, ще се измъкне от блатото- научил се е как да плува в мътна вода  :)

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1016 -: Август 06, 2015, 08:51:44 pm »
Душичка :) По натал Нептун У1 в 9д в квадрат с Марс У2, У9
В солара е напълнил 12д,  с хубави планети, ще се измъкне от блатото- научил се е как да плува в мътна вода  :)

Откакто го познавам все в такива плува :) мерси много

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #1017 -: Август 27, 2015, 03:06:08 pm »
Ето го и моя солар, не че не съм се зверила дълго в него, но едни други очи винаги виждат различно, а и непредубедено :) Ще се радвам на мнения  :)
Над силата е само умението да я владеем!

akruks

• Hero Member
« Отговор #1018 -: Август 27, 2015, 05:09:18 pm »
Ето го и моя солар, не че не съм се зверила дълго в него, но едни други очи винаги виждат различно, а и непредубедено :) Ще се радвам на мнения  :)
с този сол АСЦ скорпион в 8д и сол 8-ми близнаци в 3д ще продължиш усилено да търкаш буквите по клавиатурата на тема астрология  :) сол Сатурн в 1д- няма да е най-леката година, сол Уран в 5д- неочаквана любовна връзка, която няма да е сериозна и продължителна, най- вероятно тайна и предимно сексуална, понеже сол Венера в скорпион е в 12д. В кариерата ще имаш успех и благополучие- сол Юпитер в 10д, може да промениш посоката по отношение на кариера, обществени изяви;   здравословни проблеми ако има ще са от емоционално естество, а емоциите оказват влияние на щитовидната жлеза; ще си активна в групови дейности, като ще предпочиташ приятелствата на млади мъже, пред тези на жените; у дома и семейството може да възникнат интриги, най-вероятно от възрастни съседи.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1019 -: Август 27, 2015, 05:20:18 pm »
До началото на новия ми солар има малко повече от месец, но ми е много неспокойно и затова избързвам.  Силно се надявам да е по-добър от сегашния...Дали има индикации за започване на нова връзка и работа?
Емоциите в текущия ти солар ще имат връх в края на септември, когато ЛЗ попадне на твоята Луна в 5д, имай го предвид, но ако си планирала дете и работите по въпроса лунацията показва добър завършек.
По изложената карта с предстоящия солар- годината ще е значима за теб, има индикации за промяна в кариера, на статус, за раждане, за сила и воля по отношение на изкарване на пари и материални придобивки, ще има и трудни моменти, най-вече от финансово естество, неочаквани промени в дом/семество, които ще са за добро.