Пълнолунието при теб попада в 6д и прави съвпад с ДСЦ, като Луната е У6, в тригон с Уран У1 и секстил с Меркурий У5, У8 в 8д- аспектите са хармонични, задействало е делата по споменатите домове- правили сте бебе ли? :012: Няколко часа след Пълнолунието е стартирал и лунара ти, може да го качиш да го погледнем, ако искаш де
Акрукс, разсмя ме. :012: :38: Не, не беше правене на бебе.
Прибирахме се след участие на моето момче и музикантите. Точно в часа на пълнолунието или в близките минути колата пред нас се завъртя на едно подледено място. И се бухна с голяма сила в преспи и сняг извън шосето. Наложи се с дружни усилия да я вадим. Беше много студено. Адски студено. И в резултат имам измръзване на три пръста на едната ръка. Но измръзването е първа степен, не е сериозно. Ще имам чувствителност в пръстите отново. Сега ми е малко некомфортно, парещо и ми излязоха плюски на възглавничките няколко часа след това.
Иначе имах много хубава вечер тогава. До последно се колебаех дали да присъствам на това участие. дори си останах у дома. Но по-късно ме обхвана голяма драма покрай едно от котачетата ми, което беше изчезнало от преден ден. Моето седмодомие ме успокои по телефона и обеща да се измоли много сериозно да се намери котето ми. А аз да се измоля да се появи един от музикантите, който също бил изчезнал. :012: Много шеметна вечер. Котето не е ясно къде е било. А музикант е бил при жена, цял ден не отговаряше на телефона си и нямаше никой в дома му. В крайна сметка намерих музикант и отидох на свиренето им.
Да, проявите са все по 6 дом - драмата с домашен любимец и здравето.
Ще си кача лунар, може пък да е интересно. :08: