Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356369 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Любовни хорари
« Отговор #1440 -: Октомври 24, 2015, 01:38:47 pm »
А този конкретно хорар показва някакъв тип "симбиотична" връзка, но неудовлетворяваща и за двете страни. Насреща обаче имаш човек, който на даден етап е лабилен и силно се влияе от настроенията си. Всяко чудо за три дни, не виждам сега да е способен да взема обмислени и адекватни решения.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #1441 -: Октомври 24, 2015, 09:30:16 pm »
По хорара на Eaglet: НЕ.

п.п. И аз съм от град, където гласуват предимно за левите, но аз- самата, съм си била винаги дясна. :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1442 -: Октомври 25, 2015, 01:10:08 pm »
Ще се разделим ли с мъжа ми, с който и без това не сме в брак?
Луната У7  е извършила нехармоничен аспект със Сатурн У1, което показва напрегнатите отношения между вас двамата, както и това, че нямате брак и де факто не сте двойка в истинския смисъл на думата, но Венера У4 за него, У5 за теб е в сходящ съвпад с Марс У4 за теб, У5 за него, така че засега няма да се разделите, но въпреки това ИЦ в последен градус показва скорошни промени по отношение на дома за теб, както и за него.

П.П. Като си спомня как с моя мъж се карахме зверски в началото на 90-те, когато аз пламенно защитавах Луканов, понеже му се бъх вързала на обещанията за майчинство по 200лв (беше си само обещание, получавах по 130лв после и за двете деца), а мъжа ми го бяха привлекли в управата на петковистите в селото на дядо му, на който му бяха върнали земите... Всичко се оказа чиста загуба на време, енергия и похабена младост, а хората точно тогава натрупаха начален капитал, докато такива наивници, като нас, се караха за глупости.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 121
« Отговор #1443 -: Октомври 25, 2015, 03:03:30 pm »
Здравейте..Който прецени и има желание  нека погледне хорара ми..
много ми е объркано-заради носталгия към бивш, да неможеш да вземеш решение за нова връзка..
на какво се дължи тази ми раздвоеност,като от миналото просто немога да очаквам нищо,а на човека до мен  все още не мога да се доверя на 100 %.
Е,благодаря на всеки един от вас,направил си труда да го погледне
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Uran

• Hero Member
« Отговор #1444 -: Октомври 25, 2015, 05:53:18 pm »
Р. ще се омъжи ли за А.? Р. ми е сестра. Въпросът е зададен от мен.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1445 -: Октомври 25, 2015, 06:27:47 pm »
Според мен не - Луната, с-р на сестра ти, върви към квадрат с Плутон У7.

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #1446 -: Октомври 25, 2015, 06:54:03 pm »
Познанството ми с Х назаван по име ще прерастне ли във връзка? Наистина ли ме харесва или е поредния тарикат?

Давам малко предварителна ОВ-до връзка не сме стигнали, все още излизаме, но аз не съм удовлетворена напълно от тази отношения. Така че едва ли ще продължат още дълго. Направих си карта с въпрос: До края на годината ще започна ли връзка, която да ме удовлетворява? Нямам предвид връзка с него :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1447 -: Октомври 25, 2015, 07:16:21 pm »
Само че преди това Луната ще направи квадрат с Плутон, а двете се явяват основни сигнификатори в хорара.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1448 -: Октомври 25, 2015, 07:30:15 pm »
Ако гледаме сестра ти по 3д, то Луната У1 за нея е извършила тригон със Сатурн У7 за нея, което показва, че има сериозна връзка, но последен аспект на Луната е опозиция с Меркурий, до подпис на този етап едва ли ще се стигне.

Uran

• Hero Member
« Отговор #1449 -: Октомври 25, 2015, 07:34:26 pm »
Ако гледаме сестра ти по 3д, то Луната У1 за нея е извършила тригон със Сатурн У7 за нея, което показва, че има сериозна връзка, но последен аспект на Луната е опозиция с Меркурий, до подпис на този етап едва ли ще се стигне.

Да, има сериозна връзка и на мен ми харесва момчето, но тя не гледа сериозно на него. :(

akruks

• Hero Member
« Отговор #1450 -: Октомври 25, 2015, 07:37:51 pm »
Давам малко предварителна ОВ-до връзка не сме стигнали, все още излизаме, но аз не съм удовлетворена напълно от тази отношения. Така че едва ли ще продължат още дълго. Направих си карта с въпрос: До края на годината ще започна ли връзка, която да ме удовлетворява? Нямам предвид връзка с него :)
Благодаря за ОВ, а по новата карта- напълно възможно е да започнеш нова връзка- Венера У1 ще извърши съвпад с Марс У7 в 5д, а като добавим нейния съвпад с Юпитер У8- ще е голяма и страстна любов за теб, но едва ли ще е точно до края на годината- последен апсект на Луната е нехармоничен, а съвпадът на Венера с Марс ще е след повече от 3гр., което е поне три месеца и половина време.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1451 -: Октомври 25, 2015, 07:47:45 pm »
Да, има сериозна връзка и на мен ми харесва момчето, но тя не гледа сериозно на него. :(
Сатурн е в падение в знака, в който се намира Луната У1 за сестра ти, но  сега видях, че Луната ще извърши съвпад с Уран У9 за сестра ти в неин 10д, та може неочаквано да промени юридически социалния статус, но понеже е ретро, може да има забавяне или спънки.

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #1452 -: Октомври 25, 2015, 07:59:29 pm »
Благодаря за ОВ, а по новата карта- напълно възможно е да започнеш нова връзка- Венера У1 ще извърши съвпад с Марс У7 в 5д, а като добавим нейния съвпад с Юпитер У8- ще е голяма и страстна любов за теб, но едва ли ще е точно до края на годината- последен апсект на Луната е нехармоничен, а съвпадът на Венера с Марс ще е след повече от 3гр., което е поне три месеца и половина време.

Акрукс, от две години я чакам тази любов, така че 1-2 месеца в повече не са ми от голямо значение  :) Важното е да дойде все някога и да е споделена. Много ти благодаря за хубавия отговор, много се надявам да стане както казваш  :58:

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #1453 -: Октомври 25, 2015, 08:15:15 pm »

Може и да стане, 1 и 7 имат общ управител, който е и часовият управител. Венера и Юпитер са кофти, но не са съвсем безсилни есенциално, особено като се отчете рецепцията на Венера с Меркурий.  3 (сестра ти) и 9-ти (А) също са ОК помежду си. При този прочит, ако предложението вече е било направено от А., Р. може и да е приела.
De omnibus dubitandum est

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1454 -: Октомври 25, 2015, 08:38:58 pm »

Хубаво са разположени сигнификаторите на А. и Р. един спрямо друг, но ☽ е в знака на падение на ♄. Може би затова сестра ти гледа малко "несериозно" на А. И аз мисля, че може А. вече да е предложил, с☽ в неговия трети дом.