Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1292709 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7772
Re: Любовни хорари
« Отговор #5715 -: Април 03, 2023, 10:02:00 am »
Здравейте. Объркана съм много. Щастливо омъжена с 3 сравнително малки деца и изведнъж като гръм от ясно небе ме връхлетя онова чувство с пеперудите в стомаха. Той също е обвързан, с малко дете от дългогодишна връзка. Усещам силна химия помежду ни и съм наясно, че помежду ни не може да има нищо, но се вълнувам дали той има чувства към мен. Това е и моят хорарен въпрос. Само за това мисля и лошото е, че нещата са така сложени, че се виждаме често. Докъде ще стигне това?Моля за мнения и съм благодарна за всяко.
много огън има, страст,. Ти си представена от Меркурий в овен, той от Юпитер в овен-свързва ви Марс. Какво е Марс, страст, секс. Луната също огнена в лъв, твой 12 дом. Скрито, тайно,но да, има плам. Ти ще смениш приоритети след около 4 ед. време. Възможно е да се подадеш, от дадеш на извънбрачна любовна връзка, Луната е последен аспект тригон с Меркурий, твоя управител.
Мъжете са ловци и в момента в който усетят интерес от страна на противоположния пол, обикновено се възползват. Мисля, ще има връзка, тайна, драматична.

Allure

• Newbie
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #5716 -: Април 03, 2023, 10:50:34 am »
Здравейте. Объркана съм много. Щастливо омъжена с 3 сравнително малки деца и изведнъж като гръм от ясно небе ме връхлетя онова чувство с пеперудите в стомаха. Той също е обвързан, с малко дете от дългогодишна връзка. Усещам силна химия помежду ни и съм наясно, че помежду ни не може да има нищо, но се вълнувам дали той има чувства към мен. Това е и моят хорарен въпрос. Само за това мисля и лошото е, че нещата са така сложени, че се виждаме често. Докъде ще стигне това?Моля за мнения и съм благодарна за всяко.
много огън има, страст,. Ти си представена от Меркурий в овен, той от Юпитер в овен-свързва ви Марс. Какво е Марс, страст, секс. Луната също огнена в лъв, твой 12 дом. Скрито, тайно,но да, има плам. Ти ще смениш приоритети след около 4 ед. време. Възможно е да се подадеш, от дадеш на извънбрачна любовна връзка, Луната е последен аспект тригон с Меркурий, твоя управител.
Мъжете са ловци и в момента в който усетят интерес от страна на противоположния пол, обикновено се възползват. Мисля, ще има връзка, тайна, драматична.

Сафо, благодаря ти за анализа. Така усещам нещата и аз. Тайното и забраненото винаги е сладко и драматично. Дано съумея да овладея страстите. Не ме беше връхлитало такова нещо от времето, когато бях на 20. Вероятно е криза на средната възраст.😀😀😀

cacao

• Newbie
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #5717 -: Април 03, 2023, 11:59:25 pm »
Здравейте.

Направих си хорар. Ще срещна ли ЛЮБОВТА, в лицето на подходящ мъж до края на 23г.? Харесвам един, но не зная дали е взаимно изобщо. Няма никакво развитие.. Може и друга да има, не знам. Затова питам общо дали ще имам късмет. Моля за професионалните ви мнения. Благодаря много.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5718 -: Април 04, 2023, 06:57:52 am »
Предстои аспект тригон на Луна и Венера,да.Ще срещнеш Любовта,но дали ще е взаимно,това е отделен въпрос.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5719 -: Април 04, 2023, 03:24:36 pm »
cacao, тук има няколко въпроса в питанката ви.

1. "Ще срещна ли любовта ?"- Желанието се вижда, у5 и у1 са една и съща планета. Луната, която е в 10 ти дом,  идва от Марс, у1 и ще направи аспект с Венера, значи - Да.
2. " В лицето на подходящ мъж"- у7 е в знак, където се чувства добре, но Венера сякаш е по-подходяща за жена, не за мъж. Слънцето е в Овен, възхищава се на Марс, т.е. този, който задава въпроса,  в 5-ти дом, значи ще има все пак подходящ такъв, но за бързо, Слънцето скоро ще смени дом и интереса ще се промени.
3. "Взаимно ли е изобщо ?"- Не. Между у1 и у7 няма приемане, няма сходящ аспект.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13886
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5720 -: Април 04, 2023, 03:36:30 pm »
Здравейте.

Направих си хорар. Ще срещна ли ЛЮБОВТА, в лицето на подходящ мъж до края на 23г.? Харесвам един, но не зная дали е взаимно изобщо. Няма никакво развитие.. Може и друга да има, не знам. Затова питам общо дали ще имам късмет. Моля за професионалните ви мнения. Благодаря много.
Това е абстрактен въпрос... Какво трябва да се разбира под среща с любовта? Питаш за любов, а твоите сигнификатори са във финансовите домове – Плутон У1, 12 във 2д.(твоите пари); Марс У1, 12, 5 в 8д. (парите на партньора).
Каквото и да разбираш под среща с любовта, последният аспект на Луната е негативен – опозиция с Нептун, който владее 4д. – и моят отговор е Не, може би дома и семейството, местоживеенето ти не позволяват това да се случи на този етап.

cacao

• Newbie
  • *
« Отговор #5721 -: Април 06, 2023, 12:28:26 am »
Благодаря за коментарите по моя въпрос. Много хора питат за любов,какво е толкова абстрактното??!!!Усилията ми вървят в работата,мисля за пари.

fly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5722 -: Април 13, 2023, 10:01:54 am »
Здравейте въпросът ми е

Има ли бъдеще тази връзка?

Моето усещане е , че от много време неговите приятели са на първо място , а аз съм доста назад. Може и да греша разбира се .Не знам дали да продължавам да правя компромиси . Със сигурност мисля , че не заслужавам такова пренебрегване .

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5723 -: Април 13, 2023, 11:22:49 am »
Здравейте въпросът ми е

Моето усещане е , че от много време неговите приятели са на първо място , а аз съм доста назад. Може и да греша разбира се .Не знам дали да продължавам да правя компромиси . Със сигурност мисля , че не заслужавам такова пренебрегване .
Не.Меркурий,ти ,няма връзка с Юпитер-той.Луната е с последен аспект квадрат Слънце.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5724 -: Април 13, 2023, 12:13:26 pm »
Благодаря за коментарите по моя въпрос. Много хора питат за любов,какво е толкова абстрактното??!!!
Абстрактното е това, че не питаш за нещо конкретно, а общо за нещо с неясна формулировка.
Ще срещна ли ЛЮБОВТА, в лицето на подходящ мъж до края на 23г.?

Какво разбираш под това да срещнеш любовта – да се влюбиш в някого, някой да се влюби в теб или да излизаш на срещи с някой мъж, да имаш любовна връзка? Кое лице е "подходящ мъж", че да му определим сигнификатора  :)

И така зададен общо въпрос, а в един момент се оказва, че все пак имаш предвид някого  :)
Ами формулирайте си въпросите ясно, за да получавате ясни отговори.  Това, че си го рамкирала в период от време "до края на 23г" не прави въпроса точно формулиран.

cacao

• Newbie
  • *
« Отговор #5725 -: Април 13, 2023, 11:39:32 pm »
И така зададен общо въпрос, а в един момент се оказва, че все пак имаш предвид някого  :)
Ами формулирайте си въпросите ясно, за да получавате ясни отговори.  Това, че си го рамкирала в период от време "до края на 23г" не прави въпроса точно формулиран.

Ясно.Разбрах къде съм сгрешила.Благодаря ви. Има мъж. Но е много трудно.Никой не прави крачка къъм другия.Объркана съм.Познавам го от няколко години. Наскоро го сънувах . Мисля го. Обграден от жени,обаче избра мен.Може би е проекция на желланието ми.Като ви прочетох коментара веднага направих нов въпрос.Дано да се включите . Благодаря пак.

К.има ли чувства към мен? Ще действа ли къъм мен ?

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #5726 -: Април 13, 2023, 11:53:25 pm »
Според мен не, ти ще се откажеш от идеята. Ти си на върха на тази карта, пик в кариерата, блестиш. Той те привлича сексуално, влюбила си се, ок, но, както сама казваш, е по-скоро нещо несъзнавано (по 12д). Според мен Луна в Козирог си прави сметката, може би ти харесва статус/та на този човек, който е, или по-възрастен, или по-нависоко в професионалната йерархия от теб? Той, от друга страна, се вълнува от пари, а и допускам, че има друга, ако не е друга жена (също над него), то, може би, професионалните му занимания захранват и личностните му интереси/хобита/забавления/игри/афери. Не знаеш нещо за миналото му или ситуацията в дома му. По тази карта, не мисля, че това е любов.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5727 -: Април 14, 2023, 02:01:55 am »
Здравейте въпросът ми е

цени приятелите си, но ти си му в сърцето и няма за какво да се притесняваш, имате бъдеще

fly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5728 -: Април 14, 2023, 10:06:42 am »
Здравейте въпросът ми е

цени приятелите си, но ти си му в сърцето и няма за какво да се притесняваш, имате бъдеще
Благодаря много за коментара  :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5729 -: Април 14, 2023, 10:25:20 am »
Здравейте въпросът ми е

Не.Меркурий,ти ,няма връзка с Юпитер-той.Луната е с последен аспект квадрат Слънце.
моля, явно благодарите само когато ви харесва отговора