Цитат на: Рени в Март 08, 2023, 07:48:26 pmDana2000, Цитат на: Dana2000 в Февруари 10, 2023, 09:01:42 pmДобър вечер, ако може да попитам,има охлаждане в отношенията ни с един мъж. Въпроса ми е, дали това е краят ?Преди това, тук, какво се е случило ?Приключихме безславно. Въобще не се е появявал. 🙂🙂🙂
Dana2000, Цитат на: Dana2000 в Февруари 10, 2023, 09:01:42 pmДобър вечер, ако може да попитам,има охлаждане в отношенията ни с един мъж. Въпроса ми е, дали това е краят ?Преди това, тук, какво се е случило ?
Dana2000, скоро, Не. Марс в Близнаци, у7, няма достойнства, а Луната преди да направи тригон с него, среща разногласия и с Юпитер, и с Венера. АСЦ в ранни градуси, Луна също.
Dana2000, може да се ангажираш с несериозна/-и връзки.
Цитат на: Рени в Март 08, 2023, 08:31:39 pmDana2000, може да се ангажираш с несериозна/-и връзки. Оф.. не съм от тази кръвна група.
Цитат на: Dana2000 в Март 08, 2023, 09:00:55 pmЦитат на: Рени в Март 08, 2023, 08:31:39 pmDana2000, може да се ангажираш с несериозна/-и връзки. Оф.. не съм от тази кръвна група."Не съм такъв" е Евгени Минчев.
Здравейте искам да попитам Той обича ли ме още?Малко предистория отдавна сме заедно имаме и 1 дете . Но може би от година нещата ни не вървят. Усещам отчуждение от него .Не знам дали има друг човек.Благодаря
Цитат на: qwe в Март 13, 2023, 05:21:06 pmЗдравейте искам да попитам Той обича ли ме още?Малко предистория отдавна сме заедно имаме и 1 дете . Но може би от година нещата ни не вървят. Усещам отчуждение от него .Не знам дали има друг човек.БлагодаряДа,но сега го интересуват други въпроси,от финансово естество,материални придобивки,кола и т.н.
qwe, Юпитер, той, е в терма на Меркурий, има някакъв интерес, но по-скоро е уважителен.
Здравейте искам да попитам Той обича ли ме още?Малко предистория отдавна сме заедно имаме и 1 дете . Но може би от година нещата ни не вървят. Усещам отчуждение от него .Не знам дали има друг човек.
Цитат на: maimunka365 в Март 08, 2023, 12:00:18 amМисълта ми е, че или го прави нарочно и манипулативно или аз нещо не правя както трябва, или просто сме тотално несъвместими и само сексът е качествен. Може би е енергиен вампир и трябва бъзро да прекъсна контакт си него. А може и да греша и аз да се държа наистина неуважително с него, както той твърди. Не го познавам толкова добре, отношението ми е чисто сексуално, а той ме товари излишно с малки детайлчета и аз откачам първосигнално. Може просто да е гадняр, вижда ли се от хорара? Не е гадняр, нито вампир, но какъвто и да е бил, съвсем скоро му предстои промяна – в личен, финансов и морален аспект, както и в начина му на изразяване и общуване – Сатурн сменя знака си в рамките на хорара, докато Луната е в знак Дева.При теб обаче е налице скрит гняв, който може да избие на повърхността по не толкова приятен начин – Марс в заключен знак в 12д на психиката и ще получи квадрат от Луната У1, 2 в 3д. , нерви и скандал от твоя страна. Намери подходящо занимание, с което да освободиш вътрешното напрежение - спорт или работа в градината - когато ръцете са заети умът е свободен.
Мисълта ми е, че или го прави нарочно и манипулативно или аз нещо не правя както трябва, или просто сме тотално несъвместими и само сексът е качествен. Може би е енергиен вампир и трябва бъзро да прекъсна контакт си него. А може и да греша и аз да се държа наистина неуважително с него, както той твърди. Не го познавам толкова добре, отношението ми е чисто сексуално, а той ме товари излишно с малки детайлчета и аз откачам първосигнално. Може просто да е гадняр, вижда ли се от хорара?