В крайна сметка има ли чувства към нея или не? :012:
Акрукс, картата е радикална. Току що разговарях с нея и ми каза, че Х. е женен с дете. Но е страшно любопитна дали има някакви по-специални чувства към нея. Приятелството не я интересува. Просто не може да разбере поведението му...
Написах ти за радикалността, понеже нали знаеш, че някои астролози обявяват картата за нерадикална когато АСЦ се намира в тези градуси
В хорарната карта кой дом се гледа за емоциите?
Мерси, акрукс. Чудех се дали не се гледа и осми, ако става въпрос за негативни емоции, но не точно чувства.
Какво му става на тиквеника по 7-ми дом, хем ми се обяснява в любов, хем нещо не се държи адекватно. Какво всъщност иска?Да поясня, че не съм влюбена, харесвам го, но няма да го изтърпя дълго с номерцата на пет годишен
с Нептун в 1д да не е напушен, че се държи неадекватно? Уран У1 в 3д е ретро, затова е затруднен по отношение на изразяването
Не го знам какъв му е случая, ама хич нямам желание да съм търпелива, така че или бързо да си коригира поведението или да го пращам в кофата
Какво му става на тиквеника по 7-ми дом, хем ми се обяснява в любов, хем нещо не се държи адекватно. Какво всъщност иска?