Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1355229 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #2160 -: Май 28, 2016, 07:03:54 pm »
Обади се иска да се видим чудя се това ще промени ли нещата или ще ги вкъщи,чудя се как да постъпя.
картата ти е с ранен АСЦ, което показва, че си избързала с въпроса
по самия въпрос, извън хорара- какви промени очакваш да ти се случат във връзка с този човек?
Как ще постъпиш самата ти ще решиш, никой от нас не може, а и едва ли има желание, да живее твоя живот, защото всяка от нас си има свой живот и съпътстващите го избори. Господ е дал на всеки свободна воля, нима искаш да се лишиш от нея, прехвърляйки избора си на нас?
След като те кани на среща- излез, не е задължително да свърши на леглото, за да се чувстваш после прекарана- поговорете си, разходете се, опознай човека, ако ти е хубаво с него- продължаваш, ако не ти е комфортно- късаш.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #2161 -: Май 28, 2016, 10:09:40 pm »
Това ли е края на връзката ни ?  ??? :'( Благодаря

akruks

• Hero Member
« Отговор #2162 -: Май 28, 2016, 10:52:04 pm »
Това ли е края на връзката ни
Не и стига с тези краища, на всяко сърдене и край  :)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #2163 -: Май 28, 2016, 10:53:41 pm »
Картата е противоречива. Пък и аз не съм от най-добрите в хорарите. Но ме тревожи квадратът на Луната към У5 на квезита. Може би е охладнял.
Но въздушната Луна в хорар не дава драматични развръзки. Пък и Луната е в последна четвърт - това значи, че няма да има промени. Последните градуси говорят за същото, а и оста АСЦ - ДЦ е в подвижни знаци - пак липсват условия за категоричност.

Смятам, че кризата е временна. Човекът е объркан в чувствата си и е охладнял. Но за край е рано да се говори.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

The Duchess

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #2164 -: Май 31, 2016, 12:40:03 pm »
Здравейте, начинаеща съм с хорарите, но ви следя,чета и научавам много от вас. Дойде момент в който се наложи да пускам хорар за себе си, "нещо ме удари по главата"  :57:  Може ли малко помощ. Въпроса е: И. ще ми пише ли? (назован си е по име.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2165 -: Май 31, 2016, 03:41:02 pm »
Въпроса е: И. ще ми пише ли? (назован си е по име.

Според мен е възможно да има контакт, евентуално до 4-5 дни.
Но също така ми се струва, че на този етап ти трябва да бъдеш по-инициативната страна.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

The Duchess

• Newbie
  • *
« Отговор #2166 -: Май 31, 2016, 04:45:44 pm »
Според мен е възможно да има контакт, евентуално до 4-5 дни.
Но също така ми се струва, че на този етап ти трябва да бъдеш по-инициативната страна.

Благодаря за отговора  :) виждам, че луната (аз) ще направи добри аспекти със Сатурн и Уран (той), но пък аспекта между управителите на третите домове се разпада и не знам...с луната в овен, да, сигурно аз трябва да съм активната, но не искам така  ???

akruks

• Hero Member
« Отговор #2167 -: Май 31, 2016, 05:11:45 pm »
Благодаря за отговора  :) виждам, че луната (аз) ще направи добри аспекти със Сатурн и Уран (той), но пък аспекта между управителите на третите домове се разпада и не знам...с луната в овен, да, сигурно аз трябва да съм активната, но не искам така 
Той е по Сатурн в твоя 5д- харесваш го и имаш чувства към него, Луната У1 за теб е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн, така че може да очакваш положително развитие за вашите отношения, Луната е У1 за теб, но за него е съУ3, тъй като се намира в негов 3д, така че може и той да те потърси, а колкото до разходящите аспекти между вашите У3- показват , че сте имали хармонична комуникация, срещи.
Освен ПФ всички останали камънаци, които си сложила в картата са излишни- само затрудняват разчитането.

The Duchess

• Newbie
  • *
« Отговор #2168 -: Юни 01, 2016, 04:34:34 pm »
Той е по Сатурн в твоя 5д- харесваш го и имаш чувства към него, Луната У1 за теб е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн, така че може да очакваш положително развитие за вашите отношения, Луната е У1 за теб, но за него е съУ3, тъй като се намира в негов 3д, така че може и той да те потърси, а колкото до разходящите аспекти между вашите У3- показват , че сте имали хармонична комуникация, срещи.
Освен ПФ всички останали камънаци, които си сложила в картата са излишни- само затрудняват разчитането.

Благодаря  ;)

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #2169 -: Юни 01, 2016, 04:54:21 pm »
Здравейте, може ли някой да погледне боба, който хвърлих :-))) Важно ми е, защото предните дни трябва да пътувам... а и този неаспектиран Марс ме обърква допълнително.

Ще прекараме ли с И. заедно вечерта в понеделник?
« Последна редакция: Юни 01, 2016, 09:06:53 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #2170 -: Юни 01, 2016, 06:34:26 pm »
Мили момичета и момчета тук-там, поканиха ме на една среща утре, чудя се да отида ли ? Въпросът ми е да отида ли на срещата с .... назовавам го по име.

Благодаря Ви предварително :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #2171 -: Юни 01, 2016, 08:39:17 pm »
Мили момичета и момчета тук-там, поканиха ме на една среща утре, чудя се да отида ли ? Въпросът ми е да отида ли на срещата с .... назовавам го по име.

Благодаря Ви предварително :)
Според мен ще си останеш вкъщи, а и без това е безперспелтивна връзка- вашите У1 отиват към куинконкс, но ако си склонна на неангажираща забежка- върви.

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #2172 -: Юни 01, 2016, 08:43:09 pm »
Според мен ще си останеш вкъщи, а и без това е безперспелтивна връзка- вашите У1 отиват към куинконкс, но ако си склонна на неангажираща забежка- върви.

А мерси :)

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #2173 -: Юни 01, 2016, 08:48:44 pm »
Здравейте човекът за който питах преди няколко дни онази вечер звъня,но когато вдигнах се оказа,че е много пиян и разговор не може да се води затворих и не вдигах през цялата вечер надявайки се , че ако е искал нещо ще се обади и на трезво,но от тогава ни стон ни звук и се питам наистина ли съм му станала безразлична завинаги.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2174 -: Юни 01, 2016, 08:57:18 pm »
Според мен очаква да му вървиш по гайдата, да реагираш на негови моментни/импулсивни хрумвания и всичко това да се крепи на единия му чар/въздействие върху теб, ако на това разчита. Но маймуни с трици не се ловят, нито с алкохолни изпарения и меки пи*ки.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui