Неочаквано и за мен се появи един младеж, който ме развълнува по непознат за мен начин. Не се стърпях и пуснах един хорар с въпрос: Какво ще се случи между нас? Ще имам ли повече от флирт?
В този хорар ми се вижда твоята енергия да доминира или може би от теб се очаква да поемеш инициативата в тези отношения, да си по-енергична и настъпателна. На някой етап по-нататък младежът да не ти се стори малко по-чувствителен и инфантилен, нерешителен? Психологически още е под силно влияние на мама. По-нататък, ако продължавате да общувате и станете по-близки, пробвай да му наблюдаваш реакциите, когато говори за семейството си.
А иначе на ниво флирт нещата могат да бъдат поставени в началото на по-интелектуална основа, по-деликатно да се развива ситуацията, без да доминира плътското, сексуалният магнетизъм. Има връзки, които от самото си начало върху това се градят, други започват с приятелство и намиране на общи интереси.
Хубавото е, че опозиция Луна/Венера фактически няма да се осъществи, преди това Венера прави ингрес и минава в един знак с твоя сигнификатор. Отчетливи указания за скорошна любовна връзка сякаш не виждам в този хорар, но потърси някакви допирни точки, опитай се да го опознаеш и да разбереш какви афинитети има.
Луната е силна, но е в градуса на Лунните възли, последният аспект е тригон с екзалтирал Марс. На този етап ми се струва, че ситуацията все още не е много ясна и еднозначна – я се получи, я не се получи, но пробвай да инициираш някакъв контакт. Без при това да изглеждаш твърде натрапчива, направи го по елегантен начин. Измисли нещо по-неутрално, за да можеш първо да сондираш терена и да проучиш ситуацията.