Питам се дали ще прерастнат взаимоотношенията ни в по-сериозни? Ще успеем ли да намерим правилния път един към друг?
В тези отношения има много въпросителни, времето ще покаже... Енергиите ви не са много в синхрон и сякаш не гледате в една посока, но господинът ми изглежда по–малко обременен със съмнения и угризения, не мисли в перспектива, докато теб тази мисъл те изяжда отвътре. Обектът на чувствата ти се струва недостатъчно инициативен, колеблив, понякога се питаш дали може да се разчита на него и дали е напълно искрен с теб, какво може да крие. Отдавна ли сте заедно, успя ли да го опознаеш малко по–задълбочено?
Каквото и да е развитието, на този етап връзката не ми се струва перспективна и обещаваща. И хорарната карта не ми прилича много на "класическа любовна история".
А иначе с нещо му се струваш атрактивна, не е съвсем безразличен. Но има съществена разлика в подхода ви към тези отношения – по различен начин ги виждате, ти си ангажирана с по–лични очаквания, вкл. за дълготрайност, сигурност.