По тази карта не се вижда развитие в отношенията ви. Липсва сходящ аспект между управителите ви Юпитер и Меркурий. Последният аспект на Луната е квадратура с неговия управител Меркурий. Още една индикация за липса на положително развитие. Съжалявам, че не мога да дам положителен отговор. Винаги, когато разглеждам хорарна карта, ми се иска да дам отговора, който питащият очаква. Поне мога да кажа по картата, че тъй като Меркурий се намира в знак на твоя управител Юпитер, би трябвало мъжът да има интерес към теб.
До края на следващата седмица Меркурий ще започне ретроградна фаза (вече е близо до градуса си на стационарност). Непосредствено преди нея ще завърши съвпад със Сатурн (управител на 5-тия му дом) и ще повтори аспекта още 2 пъти пред да напусне текущия си знак. Възможно е мъжът да има недовършени отношения с жена от миналото си, които предстоят да бъдат подновени/изяснени.
Признавам си, че преди този пост (не преди коментара ми по синастрията) прочетох написаното от теб за тази синастрия в друг форум (който посещавам много рядко). При тези обстоятелства не знам дали въпросният мъж не е обвързан с друга жена (връзка или брак). Аз бих се усъмнила, най-малкото. Надявам се, че това да само мои подозрения и сърцето му е свободно за теб.