Как ще се развият взаимоотношенията ми с Х? На този етап са приятелски. Има ли потенциал за нещо в повече?
Първоначално хорарът ми се стори някак странен, Луната също не отразява естеството на въпроса. Но часовият управител е Венера, все пак има някаква връзка с тематиката. Венера е в 5 дом, но е в лъчите.
Въпреки това тази карта не ми изглежда много обещаваща. На този етап ситуацията все още е нестабилна. И двата сигнификатора, у1 и у7, са в знаци, в които нямат особени достойнства. У1 е ъглов, но все пак е в дъното на хороскопа. И се намира в знака на падение на у7. У7 е на броени градуси от кадентен дом и спрямо изгряващия знак е в такава позиция. Луната тъкмо е залязла и вече е в кадентен дом, от по-неблагоприятните – 6/12. Между у1 и у7 има сходящ секстил, но като цяло не са в обещаващи позиции двамата. И двата сигнификатора са свързани със силни есенциално малефици.
Последният аспект на Луната е бил тригон с у7, но в хорара е безкурсна.
Според мен засега отношенията ще останат такива, каквито са. Предпоставки за изгарящи страсти тук не виждам. Като подсъзнателен мотив по-скоро търсене на човек, с когото да не се чувстваш сам, колкото да запълни някаква емоционална липса. Но в този хорар не виждам тъй наречената химия.
Впоследствие ситуацията може да се промени, но не сега. Мисля, че и двамата си подавате объркващи сигнали.