Здравейте,
Ще ми помогнете ли с тълкуването на този хорар? Въпросът ми е дали ще оправим отношенията си с приятеля ми през май месец - отношенията ни напоследък охладняха. Аз съм представена от Слънцето, което е в негов четвърти дом, а той от Сатурн - в мой пети дом. Управителите ни правят сходящ тригон, заедно с луната (направи ми впечатление големият триъгълник, който сформират Слънце, Сатурн и Луна). Това ме навежда на отговор "Да". Неговият управител е в Козирог, което го прави силен, но е и ретрограден. Моят управител няма достойнства и е в негов 4 дом-това дали означава край на отношенията за него?
негов у-л е Уран , не само Сатурн
и защо точно през май да затопляте отношенията, защо не утре или вдругиден?
твоя У1 в негов 4д може да показва, че ти ходиш при него, а не че живееш при него
негов 4д е твоя 10д - имаш високи изисквания и очаквания като цяло, особено що се отнася до материалното положение
Уран У1 в негов 4д- човекът се занимава с промени в дома, Луната У6 за него в негов 8д- работи, за да обслужва кредита за жилището, което мисли да купува, Луната ще извърши опозиция с Нептун У2, 3 в негов 2д- има финансови притеснения, също неясна представа за финансовото си състояние, та не му е в момента до романтика и на този етап не виждам затопляне