Искам да пусна един любовен хорар за взаимоотношения, които не съществуват, но интензивна енергия, която определено присъства (естествено, както показва и хорарът, мога и да си го въобразявам, но вярвам, че не си), та се питам. През ноември усетих цялото му енергийно същество (много тревожен, много напрегнат, много свит/обърнат навътре, много премълчан, исках да го спася, да го прегърна, да го успокоя, това беше инстинктът ми), попи в мен и бях шах с пешката, щото реално нищо (едва ли не) не сме си казали, освен, че ме помни от 8 години назад, когато също нищо не сме си казали. Но, сериозна съм, енергията му и самото му присъствие бяха толкова силни, че ме връхлетяха и (както се случва често, но по-умерено) изпитах интензитета им, сякаш бяха мои, а не бяха. Все едно съществото му ме викаше. Но нищо не се е случвало помежду ни.
Та, въпросът ми на тази карта е "Х ще предприеме ли някаква крачка към мен"? Не съм го разглеждала още като хората, но видях жена от миналото в тази Венера, гледам, в опозиция сме, след малко ще разгледам, ще се радвам, ако се включите, въпреки протяжните ми обяснения. Мерси!)))