fortunades, пускай хорарите в темите за тях, че да са на едно място. темата тук е за въпроси за начинаещи, т.е. прочела си нещо, не си го доразбрала и питаш другите, ако го знаят да подскажат.
Девер ти, гледан като брат на мъжа ти по 9д излиза с пълен 5д, Луната е там, управлява вмъкнат знак в негов 11д, извършила е съвпад с Плутон У3, което показва срещата с тайнствената приятелка, с която си го засякла. Венера на негов АС го прави чаровен и обаятелен, жените му се лепят, самият той е с високо самочувствие и прикрит, представен от Меркурий в 12д в знака Лъв, в разходящ квадрат с Юпитер У5, У7 за него- не е много по емоционалните обвързвания и обвързването въобще, макар че постоянната му приятелка, представена от Сатурн, също е в негов 5д и не му е безразлична.
akruks ,
Пускам хорара тук, както си ме помолила.
Исках да дам обратна връзка за този хорар. Тъй като бяхме на сватба на нашият кум и неговата съпруга, а девер ми и приятелката му им бяха кум и кума, разбира се наблюдавах доста внимателно техните взаимоотношения, до колкото е възможно.
Първо на моминското и ергенското парти, в края на вечерта се събрахме всички в дискотеката където бяха мъжете, тъй като беше в един и същи ден. Тогава девер ми и приятелката му веднага се скараха в дискотеката.
След това на самата сватба стана нещо, което ме изуми: аз тъкмо излизах от тоалетната, като тя има две предверия. В едното са мивките, а другото имаше огледало и съответно входа към тоалетната. Двамата бяха застанали на входа на тоалетната, като аз си миех ръцете и те съответно не ме виждаха. Като приятелката на девер ми, започна да му крещи като изродка и селянка, за това какво следва по програма и махаше с ръце. А той също се беше изнервил и и се развика и след това нервно си тръгна и отиде на масата за младоженци, а тя влезе в тоалетната. Съответно ме видя, че съм там и малко се смути. А той беше толкова червен и ядосан, с такава физиономия на убиец, никога не съм го виждала в такова състояние. И съответно тя като се върна, изобщо не се погледнаха и не си говориха, докато не стана време за играта с питката.
Сватбата беше в петък, а девер ми дойде да помага за покрива в неделя. И стана въпрос за сватбата, че вече сме едно голямо семейство, ние с мъжът ми, нашият кум и девер ми и приятелката му. И в този момент свекърва ми се изказа "Ама те А(девер ми) и Б(приятелката му) не са семейни и не са семейство" , и в този момент мъжът ми се пошегува " Ами до година" и девер ми" Да бе да, ей сега" и аз за да затвърдя това казах "Е нали хвана жартиера, значи другата година те чака сватба" и девер ми каза " Бягайте от тук, хич не ми трябва и изобщо не ме занимавайте, само това си мисля".
И това още повече ме накара да се замисля над ситуацията. Тъй като тези дни определено се чувствам по-добре и имам малко свободно време, реших да задам въпрос, който ме интересува, тъй като все пак го видях с друга жена, за която пак бях задала хорарен въпрос и се потвърдиха съмненията ми.
Въпросът е за девер ми, назован по име "А. ще прекрати ли сериозната си връзка?"
Тъй като не съм сигурна, как да определя главния сигнификатор, прочетох по-нагоре няколко такива хорарни карти и реших, че най-удачно е девер ми да го гледам по 7ми дом, който става негов първи.
На тази база имам следните разсъждения:
У1 е Марс в първи дом ретрограден,екзалтиран по знак и по дом и е добре поставен.
У7 Венера във Везни в 7ми дом: достойнство по знам и по дом, като тя е по-добре поставената в тази карта.
У1 и У7 нямат никакви аспекти.
Луната в 10ти дом във Водолей е в заточение по дом и е в съвпад с малефика Марс в 10ти дом.
Аспекти:
Разходящи : Луна квадратура Уран; като Уран се намира в първи дом и е У11. Уран сам по себе си символизира раздразнение(вътрешното усещане на девер ми), разногласия, раздяла. Разходящите аспекти на Луната с Уран дават информация за вече случилото се.
Сходящи аспекти на Луната, дават информация за настоящето положение и това, което се очаква да се случи:
Луна опозиция с Меркурий У3-тук този аспект дава безпокойство, разногласия и задръжки, тъй като планетата с която Луната прави аспект е в падение по дом, Мекурий се намира в 4ти дом в Лъв, домът на края и в знак, който дава информация за проблемен характер, надут, прибързан и горд човек. (Между другото в хорарната карта девер ми също беше описан от Меркурий в Лъв, което до някъде си мисля, че потвърждава правилният ми избор на сигнификатори)
Луна квадратура с Юпитер, тук Юпитер е в 8ми дом в Скорпион У9/СъУ12 : според мен нещата се раздуват по отношение на някакви скрити тайни , любовни афери и секс (8ми док в Скорпион и СъУ12)
Луна тригон Венера У7 (тук ми е доста трудно да определя изхода от ситуацията заради тригона), Тъй като У7 Венера е с качества по дом и знак.
Последният аспект, който Луната прави е съвпад с Южният възел. Лили описва следното : Луната или управителя на асцендента , в случая Марс, са заедно с Южния възел , донасят загуба в зависимост от дома, в който са. Тук имаме Луна, Марс У1 и Южен възе в съвпад в 10-ти дом. Причината за затрудненията се описват от домът в който попадат тези аспекти, следователно десети дом. Предполагаемата причина е, че става въпрос за честта на девер ми, влиянието на брака върху въпроса за съществуването (предполагам че обкръжаващата му среда, приятели, семейство и т.н. са повдигали въпросът за това, дали ще се ожени за сегашната си приятелка), поведението му, положението му в обществото и неговото честолюбие. Той е такъв какъвто и akruks, го описа :
Венера на негов АС го прави чаровен и обаятелен, жените му се лепят, самият той е с високо самочувствие и прикрит, представен от Меркурий в 12д в знака Лъв, в разходящ квадрат с Юпитер У5, У7 за него- не е много по емоционалните обвързвания и обвързването въобще"Тъй като Луната има съвпад с Марс, което я прави наранена от него и съответно това е причина за скарване, отделяне и непочтен живот,в непрестанни раздори, вероятна е раздяла тъй като този съвпад е близо до ъгъла MC, което става в 10ти дом, а луната е в неподвижен знак водолей. Тук мъжът се стреми също и към господарство, а приятелката му хич не се дава.
Тъй като Марс е в съвпад с Плутон е вероятно също така да се вземе внезапно решение или приключване на връзката, тъй като У1 е в кардинален знак.
Определяне на времето на събитието: тук ми е трудно да определя времето в което, ако има евентуална раздяла, това ще се случи. Но до колкото съм чела, знам че може да определим това по положението на Луната по дом и по знак, също и ако се изследват планетите, управляващи кверента (питащия) и въпроса. Градусите на отстояние на двете планети една от друга показват времето на събитието. Затруднявам се да кажа, тъй като Луната е в 10ти дом ъглов, но е във Водолей който е неподвижен знак.
Качила съм картата. Ако някой иска да я погледне и да ми каже, дали правилно разчитам хорарната карта, ще се радвам да сподели. А ако не съм, значи съм си изгубила доста от времето и не ставам за нищо