Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365298 пъти)

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
Re: Любовни хорари
« Отговор #4650 -: Декември 17, 2019, 08:33:10 am »
И другото ,което ми е интересно ,дали в картата се вижда ,вероятността мнението на други хора да е оказало влиание върху неговото решение за раздяла.

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #4651 -: Януари 05, 2020, 09:47:13 pm »
Здравейте, от доста време ви следя и ми е много интересно. Изчела съм всичко , но все не се решавах да се включа, изглеждате ми толкова наясно с астрологията. Чисто потребителски се заинтересувах от астрология, но много ме увлече. Хорарите ги открих наскоро, както обикновено става търсех отговори. Изобщо не се справях с малки изключения, но пък си ги тълкувах постфактум. Умишлено си поставях по-малки хоризонти и наистина имаше впечатляващи съвпадения. Имам много неясни неща много е трудно човек да е безпристрастен, когато става въпрос за лични неща, та за сега с това не се справям добре, ама на принципа проба грешка се получава понякога. Другото изкушение е постоянно да питаш за едно и също нещо, очаквайки резултата, който търсиш. Виждам как дружно се дразните на такива, които постоянно търсят готови отговори и с право, та с риск да изглеждам и аз така , искам да попитам и аз нещо. Въпроса е “ Очертава ли се скоро пълноценна във всяко отношение любовна връзка”. Опитах сама да си отговоря, но ако трябва да гледам Марс за 5 дом е по скоро “не”, от друга страна, Луната прави много сходящи аспекти и то от 6 дом, работата, странно ми се вижда и този ретро Уран. Та заради тези хармонични аспекти на Луната може ли да е “да”. Нещо се обърках . Благодаря на всеки, който се включи
« Последна редакция: Януари 05, 2020, 09:48:54 pm от Kleo »

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #4652 -: Януари 09, 2020, 01:46:20 pm »
Здравейте, опитвам се да си разтълкувам хорара - "Иска ли Х да се видим". Като гледам ни предстои съвпад на управителите, което е добре, но моята луна У1 е в немилост в Козирог, дали това не означава, че отсрещната страна е загубила желание?
Мисля, че може да се видите, ако вече не сте.

Irena

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #4653 -: Февруари 01, 2020, 11:35:01 am »
Здравейте,
Нещо хубаво ми се случи и питам ще бъдем ли отново заедно?
Моля за тълкувание, който има желание.
Прекрасен ден,
Рене   :-*
« Последна редакция: Февруари 01, 2020, 01:27:18 pm от Irena »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #4654 -: Февруари 01, 2020, 12:04:43 pm »
Рене,какъв е този Марс в овен?Картата е от 2019г.

Irena

• Full Member
« Отговор #4655 -: Февруари 01, 2020, 12:24:11 pm »
Рене,какъв е този Марс в овен?Картата е от 2019г.

О Боже! Хаха,май съм влюбена,ей сега ще я оправя!
Благодаря Сафо!

Irena

• Full Member
« Отговор #4656 -: Февруари 01, 2020, 12:28:26 pm »
Прилагам с коректна година!  :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4657 -: Февруари 01, 2020, 01:15:10 pm »
Здравейте,
Здрасти! Може да смениш картата в този коментар, че след време като дадеш ов да си е заедно с въпроса.
Това, което се е случило е било неочаквано, докоснало ти е душата- Луната е извършила съвпад с Уран, който е ретрограден, което означава, че ще има връщане към преживяното. Венера У1 е в сходящ хармоничен аспект с Плутон у7, тъй че може да установите някакъв вид партньорсво, ще ти помогне този човек  израстването

Irena

• Full Member
« Отговор #4658 -: Февруари 01, 2020, 07:37:37 pm »
Здравейте,
Здрасти! Може да смениш картата в този коментар, че след време като дадеш ов да си е заедно с въпроса.
Това, което се е случило е било неочаквано, докоснало ти е душата- Луната е извършила съвпад с Уран, който е ретрограден, което означава, че ще има връщане към преживяното. Венера У1 е в сходящ хармоничен аспект с Плутон у7, тъй че може да установите някакъв вид партньорсво, ще ти помогне този човек  израстването

Акрукс,благодаря!
Смених картата и нямам търпение да дам ОВ 🥰
Наистина беше неочаквано и се питам дали не е нещо,което е било просто така,а аз бих искала да се случи отново 😝 Чудех се той как приема случилото се между нас.Дано има завръщане,дано
« Последна редакция: Февруари 01, 2020, 11:12:33 pm от Irena »

silince

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #4659 -: Февруари 02, 2020, 10:39:24 pm »
Здравейте,наскоро се запознах с едни човек,но се виждаме изцяло служебно (смисъл ползвам вид услуги предоставени от него)Но много ми хареса и затова си направих един хорар,дали ще имаме някакви отношения от по романтичен тип.Виждам че Марс който е мой е сигнификатор е в неговия седми дом,но пък е в лош аспект с неговия Венера.Но пък косигнификатора ми Плутон отива към секстил с неговия.Така че съм малко объркана,дали има някаква надежда за някакви отношения.Моля за помощ(винаги когато съм пускал хорар тук съм получавала много верни разчитания☺️☺️

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4660 -: Февруари 03, 2020, 01:51:31 pm »
Здравейте,наскоро се запознах с едни човек,но се виждаме изцяло служебно (смисъл ползвам вид услуги предоставени от него)Но много ми хареса и затова си направих един хорар,дали ще имаме някакви отношения от по романтичен тип.
Марс и Венера са У5 за двамата, с разходящ квадрат, Луната с последен аспект- квадрат, тъй че няма да имате романтични отношения, както и общуване извън службебно. Плутон за него е у6, Венера за теб също, хармоничният аспект между тях показва служебна връзка, общуване по работа, евентуално- тайна връзка от неромантично естество ;)

silince

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #4661 -: Февруари 03, 2020, 03:06:31 pm »
Благодаря  ;) ;) ;)

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #4662 -: Февруари 06, 2020, 01:28:14 am »
Въпросът ми не е много за тази тема, но се отнася за лични взаимоотношения и ще го поставя тук.

Въпрос - "Лъже ли за нещо Х.?"

Имам безброй съмнения, но ми омръзна да го играя на Шерлок Холмс, колкото и да ми харесва работата на профайлър ;D, затова направих хорара.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #4663 -: Февруари 06, 2020, 01:01:37 pm »
Въпросът ми не е много за тази тема, но се отнася за лични взаимоотношения и ще го поставя тук.

Въпрос - "Лъже ли за нещо Х.?"

Имам безброй съмнения, но ми омръзна да го играя на Шерлок Холмс, колкото и да ми харесва работата на профайлър ;D, затова направих хорара.
Х е представен от Венера, екзалтирала по знак, според мен се стреми да покаже най-доброто от себе си, да е харесан/а. Венера е в негов 11 дом. Странна птица. Луната като у3ят му дом е в аспект с Меркурий, у2, у11 ят му дом. Луната ще направи последен аспект квадрат с Венера. Отговорът ми е Не. Освен това Венера е в квадрат с Марс, който е у7 ят му дом. Според мен въпросът е леко некорекрен. Лъже ли някой е много общо понятие. Едва ли има човек, който да не е лъгъл някого за нещо. Ако въпросът ти е дали теб те лъже, отговорът ми е Не.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #4664 -: Февруари 06, 2020, 05:51:53 pm »
Сафо, благодаря ти :-*

Да, аз некоректно съм задала въпроса. Ставаше въпрос дали мен ме лъже посоченото лице Х.