Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1364599 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
Re: Любовни хорари
« Отговор #4830 -: Юни 16, 2020, 11:54:51 am »
Здравейте!
Следя Ви с интересн, но за жалост съм далеч от тази наука.
Регистрирах се, за да задам въпрос на който се надявам да чуя ВАшето мнение.
Предстои ли ми скорошна раздяла с приятелят ми ? Отношенията ни са обтегнати, да знам ще има ли заздравяване или....
 Благодаря Ви много !
с ретро Венера, ретро Сатурн, у7дом, Слънце квадрат Марс, обтегнати са отношенията ви, но Луната е в последен критичен градус, положението засега ще си остане такова, каквото е. Ако има раздяла, то тя ще е след около година,когато градусите на асц/дсц сменят знак и понеже са във фиксирани знаци, въпреки изчерпаната връзка, нещата стават бавно и трудно. След 4 месеца може да има раздвижване по темите.
« Последна редакция: Юни 16, 2020, 11:56:24 am от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #4831 -: Юни 16, 2020, 01:27:35 pm »
Благодаря за бързата реакция.
Да разбирам, че ще се задържим заедно, но всичко ще е обтегнато до след няколко месеца евенатуално?
Благодаря Ви за отговора! Дано не се разделим, както Вие казвате.
Бъдете здрави!
а Вие четете  ли въобще какво съм написала!?

gerovaa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #4832 -: Юни 16, 2020, 01:54:41 pm »
Благодаря за бързата реакция.
Да разбирам, че ще се задържим заедно, но всичко ще е обтегнато до след няколко месеца евенатуално?
Благодаря Ви за отговора! Дано не се разделим, както Вие казвате.
Бъдете здрави!
а Вие четете  ли въобще какво съм написала!?
Да, разбира се. Не съм се изказала правилно. Дано няма раздяла на този етап, това имах впредвид.
Мерси !  :-*

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #4833 -: Юни 22, 2020, 08:56:18 am »
Възражда ли се нашата връзка с Ш или отново е моето въображение?

kalina_1986

• Гост
« Отговор #4834 -: Юни 22, 2020, 09:55:58 am »
Аз мисля, че показателите са добри. Ти си в негов 5-ти дом и предстои секстил между вашите управители.
Освен това неговият У5 е ретрограден и му предстои да изгори от твоя управител, което според мен е индикатор за силна страст.
Предвид факта, че твоя У1 скоро е сменил знак предполагам, че интересът ти към него се е възродил отскоро.

kalina_1986

• Гост
« Отговор #4835 -: Юни 22, 2020, 10:22:41 am »
И само да добавя... май господинът е семеен?  ;)

Alena

• Full Member
« Отговор #4836 -: Юни 22, 2020, 12:00:47 pm »
И само да добавя... май господинът е семеен?  ;)

Хм ,не би трябвало да е вече, поне така ми каза,че е разведен.
И много си точна, от няколко дни не мога да спра да мисля за него.
Изгорен от моя управител - това означава силна страст и от негова страна ли  ;)

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 297
« Отговор #4837 -: Юни 22, 2020, 07:03:42 pm »
Аз също имам питане, понеже откакто сме в тоя коридор от затъмнения, имам страшно много събития и все не особено хубави с мъжа, в когото съм влюбена - поява на една бивша негова, кавги, обяснения, идване до Пловдив от негова страна, за да оправи нещата и после пак по старому. От няколко дни сме леко на нож и вече не знам какво да мисля. Следващото лунно сигурно ще "доубие" тия измъчени отношения, пък не ми се иска.

kalina_1986

• Гост
« Отговор #4838 -: Юни 22, 2020, 07:35:06 pm »
Управителите ви вървят към опозиция, което сочи раздяла, раздалечаване. Бившата му се представлява от ретроградна Венера, кацнала точно върху куспидата на неговия първи дом. Ти обаче си в негов 8-ми. Възможно ли е интересът му да е чисто сексуален?
А между впрочем някой скоро да те е изненадвал с обяснение в любов?  ;)

guapa79

• Sr. Member
« Отговор #4839 -: Юни 22, 2020, 07:41:26 pm »
Управителите ви вървят към опозиция, което сочи раздяла, раздалечаване. Бившата му се представлява от ретроградна Венера, кацнала точно върху куспидата на неговия първи дом. Ти обаче си в негов 8-ми. Възможно ли е интересът му да е чисто сексуален?
Чисто сексуален е интересът му към нея. Не я харесва като човек, но задоволява с нея глада си за секс, защото живеят в един град и му е "удобна", така да се каже, пък и сама се предлага, а мъжете май не бягат от подобни. Те двойка не могат да бъдат, аз това го знам, но е факт, че тя се появи отново от ретроградната Венера насам.
Не, никой не ме е изненадвал с подобно обяснение, аз като цяло нямам особен късмет в любовта.  :)  Щеше ми се тук всичко да е наред, но явно само единият от нас се бори за тия отношения.  ???

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4840 -: Юни 23, 2020, 12:00:01 am »
по-скоро е твоето въображение, ако има някакво възраждане, ще е за кратко

guapa79

• Sr. Member
« Отговор #4841 -: Юни 23, 2020, 01:37:16 am »
Вече на няколко места чета, че ако главни сигнификатори правят тепърва съвпади с лунните възли или лунните възли се намират в 1ви и 7ми или 4ти и 10ти дом, единственият възможен отговор е, че не може да се каже нищо, защото ситуацията в определен момент ще се обърне наопаки, главният герой или някой друг ще си промени мнението или липсва важна информация и няма да има смисъл от този въпрос. Това доколко е вярно? ::)

Alena

• Full Member
« Отговор #4842 -: Юни 23, 2020, 07:52:31 am »
по-скоро е твоето въображение, ако има някакво възраждане, ще е за кратко
Благодаря, че се включи akruks  :-*

Сафо

• Hero Member
« Отговор #4843 -: Юни 23, 2020, 08:14:00 am »
Защо упр.да вървят към опозиция,като Меркурий у7 дом е ретрограден?

kalina_1986

• Гост
« Отговор #4844 -: Юни 23, 2020, 08:49:47 am »
И какво като е ретрограден? Нали ще стане директен и пак ще образува въпросната опозиция? Тази ретроградност дава само забавяне на неибежното.
За мен това е обмисляне, предъфкване, временно отлагане на решение. Управителят на 5-тия му дом е в двойнствен знак-дилема.
« Последна редакция: Юни 23, 2020, 09:03:34 am от kalina_1986 »