Давам ОВ относно хорара ми, в който питах дали ще започнем пак да се виждаме с Ц. Бях на почивка във Варна и да, излизахме 3 пъти, изгладихме си отношенията, интимни не сме били, другото беше по-важно към момента. През септември той ще идва към Пловдив, така че може би тогава ще мога да бъда съвсем точна за развитието на нещата. Засега е хармония, онази жена е затворена страница, а ние отново имаме планове за дете.
Понеже отговорът на Калина леко ме притесни, се консултирах с Адриана Вотей, тъй като аз имам изгорени планети в наталната си карта (всъщност Юпитер и Венера в казими), още повече че Венера е управител на асцендента ми. Слънцето при мен е на трон в лъв обаче и ми беше интересно дали наистина съм защитена от нещо високопоставено, нищо, че въпросното, а и целият стелиум в лъв + Луната във водолей са ми ударени от Уран, който прави квадратури към тях. Според астролога нямам проблем за зачеване въпреки възрастта ми, още повече че прогресиите и дирекциите ми никак не са лоши в момента и дават възможности за бебе. Конкретно от този човек не знам дали бих могла да имам, но така да се каже и моята, и неговата карта са активирани и му се дава като на мен, че е време за нещо такова и изграждането на дом и семейство.