guapa79, Нямаш планети казими. Меркурий невидим,, Венера изгорена, Юпитер невидим.
За деца при жената 1-5
При мъжа 5-7
Планети Луна, Венера, Юпитер.
Тези фактори да имат връзка между мъжа и жената.
Има значение, дали и двамата са в период, в който с активирани сигнификаторите за деца и при двамата.
Благодаря, Рени!
Това означава ли, че в картата ми мога да разчитам единствено на Луната, след като Венера и Юпитер не са силни, макар и Слънцето от стелиума да е на трон и да изпитват протекцията му един вид?
"Юпитер бива и невидим, скрит в лъчите на Слънцето, но това ще е тема на друга статия, но съвсем общо - когато Юпитер е невидим и в съвпад със Слънцето, той е отишъл на посещение при своя баща. Юпитер там е добър и спокоен. Слънцето винаги дава чисти и най-висшите искрящи енергии. Символично То, Той - Слънцето е Баща на планетите от Слънчевата система. Тогава как може една планета да се чувства зле при баща си?! Всяка планета изпитва преклонение пред Слънцето, защото обича създателя си, защото в материалния свят Слънцето е божественото начало." - прочетено из нета.
хмм... без да гледам задълбочено картите, това, което ви свързва, е СЛВ в един и същи дом и знак и при двамата в съвпад със Сатурн. В последните години изследвам възлите, защото и аз като теб (а и като всеки човек, вероятно) не разбирам и се ядосвам защо точно нещата, които са важни за мен, не ми се случват. Та, вие двамата имате да учите един и същ урок в този живот - да излезете от омаята на Нептун към реалността, да преминете от въображението/фантазията/фикцията/сънищата/идеала/идеята/мечтата към материята/физическото/прагматичното/ежедневното/приложимото. Според мен е хубаво да има до теб човек, с когото споделяте общ хоризонт, независимо дали в "партньоство" или нещо по-безусловно. Стискам ти палци за децата. (аз искам 7:Д)
Благодаря много, дано ми се случи наистина!
Точно за СЛВ се произнесе и Вотей, и че понеже имаме силна връзка по темите в 5-ти дом, това нещо трудно ще бъде разрушено, не и докато не си научим уроците или докато не си реализираме мечтите заедно. Факт е, че при двамата до момента има сериозно забавяне по отношение на любов и деца, а стремежът е огромен. Имам много приятели, не мога да кажа, че се социализирам трудно, но това е опитност от преди и в този живот действително малко съм си позагърбили чисто приятелските контакти, защото по ЮЛВ явно съм си отработила нещата и не ме тегли, докато другото през последните 11 години се е превърнало в идея фикс. Сякаш душата ми копнее да си подреди житейското пъзелче, да си реши задачките, иначе не откривам покой нито в семейната ми среда, нито в многото хобита, които имам, нито в на моменти безсмисленото според мен киснене по кафенета и барове в приятелско обкръжение.
И за Нептун съм много съгласна. И при двама ни е в 7-ми дом и го има това търсене на съвършенство, идеализиране, влюбване в хора, които са недостижими или на голямо разстояние. Живеем с фантазии (аз малко повече може би
) и явно на тая сериозна възраст, на която вече сме, все още не сме се отърсили от витаенето в облаците.
Ще ще... Значи срещате се с този човек случайно на морето и се разбирате някога си да се срещнете без дрехи и той да ти направи дете? Наистина богата фантазия трябва да има човек, за да приеме всичко казано за истина
Не сме се видели случайно, а съвсем уговорено всъщност. И през септември пак ще е така с идеята да прекарваме повече време заредно и нещата да се случат естествено и от само себе си.
Ех, колко трудно тези със семейства, мъж, деца... разбират такива като мен!
Убедила съм се, че за да срещна разбиране, насреща ми трябва да стои някой, който също няма партньор и поколение или трябва да му се е получило след кански усилия.