Акрукс,аз разсъждавам така:Понеже ти си задала въпросът ,относно човекът А,за него е 7ми дом.Дъщеря ти ,като твое дете,ще сложа в 5ти(няма значение тук,1во,2ро-ти знаеш за кого питаш-дъщерята,тоест ,твоето дете).
Човекът А е представен от знак везни,би трябвало да го описва като любезен,хубав,чаровен,спретнат,винаги добре представящ се навън човек.Между другото,освен скорпион,най-манипулативният знак са везни.
Венера представя човекът А и е в хармоничен аспект с Марс и Нептун.Творец,любовник,чаровник,хубавец.Венера е ъглова-не,за мен човекът е открит,представя се такъв ,какъвто е.
Детето ти ,к5 е в рак-Луната в 1ви дом ,лъв-и да отново показва творец,човек на изкуството,много раним,драматизира,горд,променлив,плачлив(ревлив),точно като малко дете са реакциите,сърди се,плаче,за нищо.Луната има сходяща опозиция с Юпитер.Не е удовлетворена от нещо.И Луната(в 1ви на дъщеря ти) и Венера са ъглови,тоест силни да действат,но всеки според своите си представи.Ако дали я използва в материален аспект,възможно е,да,защото нейн 2ри дом-лъв,а Слънцето е в негов 2ри заедно с възел и Меркурий.Вероятно се е случвало не един път.
Моят отговор е:Човекът А умее да получава това,което желае,а твоето дете е силно повлияна от другите и обстоятелствата и няма особена вяра в хората по-принцип.