Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1499403 пъти)

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
Re: Любовни хорари
« Отговор #6090 -: Януари 10, 2026, 08:32:18 pm »
Здравейте момичета отдавна не съм влизала , скарах се с човекът до мен та въпроса мине ще ме потърси ли

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8182
« Отговор #6091 -: Януари 11, 2026, 07:06:51 am »
Много ранен асц,в 0*.Според мен НЕ.Управителите на 1 и 7 са в опозиция.Луната на к3,за което питаш е с квадрат към всичко в картата.

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #6092 -: Януари 11, 2026, 07:23:27 pm »
Давам ОВ момичета буквално секунди след ,като пуснах картата ми писа . Благодаря за отговора

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14193
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6093 -: Януари 11, 2026, 08:58:38 pm »
Давам ОВ момичета буквално секунди след ,като пуснах картата ми писа . Благодаря за отговора
Само едно момиче ти е писала, а подранилия асцендент показва, че питащата не е била наясно с обстоятелствата около въпроса, който много скоро ще се обезсмисли, след като разбереш подробности около него. При вас у-лите на 3-ти дом са в разходящ съвпад, Луната е извършила с всеки от тях напрегнат аспект, но е извършва пренос на светлина между вас,
така че спречкването и емоциите няма да ви разделят. Меркурий представя тебе и неговия интимен дом 8, Нептун представя него и твоя дом , двете планети са в сходящ секстил, хармоничен аспект, няма да се разделите, но предстои противопоставяне между вас, понеже Меркурий ще направи опозиция с Юпитер, съуправителя на Риби.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8182
« Отговор #6094 -: Януари 12, 2026, 07:42:07 am »
elodia, благодаря за ОВ .
В хорарната астрология,пренасянето на светлина е много важна техника,която не съм усвоила все още.

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 102
« Отговор #6095 -: Февруари 20, 2026, 07:07:28 am »
Правих въпрос, при който луната беше без курс, и то на 29°. Между сигнификаторите обаче има хубави аспекти. Кое надделява? Трябва дя изчакам и да направя нова карта ли след време?

akruks

• Hero Member
« Отговор #6096 -: Февруари 20, 2026, 03:53:02 pm »
Правих въпрос, при който луната беше без курс, и то на 29°. Между сигнификаторите обаче има хубави аспекти. Кое надделява? Трябва дя изчакам и да направя нова карта ли след време?
Аспектите между основните сигнификатори сходящи ли са или разходящи? Луната без курс понякога показва, че изходът от цялата ситуация вече се е проявил; понякога показва, че питащият не иска да действа, за да реши въпроса; понякога Луна без курс има когато питащият вече си е съставил мнение или когато знае отговора, или резултата, но не иска да приеме нещата такива каквито са, отлага решаването на въпроса, пита с намерението да чуе онова, което иска да чуе...

Weswes

• Full Member
« Отговор #6097 -: Февруари 20, 2026, 05:27:53 pm »
Да, аспектът е между У3 на другия към мен- сходящ съвпад,при въпрос той ще ми пише ли. Аз вътрешно се надявам да е ДА, но тази луна дали показва тези мои надежди..наистина отговорът нито ми е ясен, нито съм си съставила мнение , и Луната не си я обяснявам с този анаретичен градус и без курс..
« Последна редакция: Февруари 20, 2026, 05:31:51 pm от Weswes »

akruks

• Hero Member
« Отговор #6098 -: Февруари 20, 2026, 06:03:51 pm »
Да, аспектът е между У3 на другия към мен- сходящ съвпад,при въпрос той ще ми пише ли. Аз вътрешно се надявам да е ДА, но тази луна дали показва тези мои надежди..наистина отговорът нито ми е ясен, нито съм си съставила мнение , и Луната не си я обяснявам с този анаретичен градус и без курс..
Да беше поставила картата , с планети и градуси отдолу, защото така може само да гадаем. Сходящ аспект между У3 може да показва комуникация, среща, но нали У1 също участват, гледа се комплексно.

Weswes

• Full Member
« Отговор #6099 -: Февруари 20, 2026, 06:26:17 pm »
Ето я картата, ще ми е интересно при тази Луна да проверя с времето как ще се развият нещата. Ще пиша после ОВ и тук.
Меркурий У3 за него ще прави съвпад с Венера У1 в моя 5 дом , затова си мисля, че ще е и с някаква закачка / флирт. Макар че Венера е силна в Риби, Меркурий не, но може би го тълкувам като, че понеже бяхме се скарали, той се чувства плах и несигурен сега да ме потърси.Венера ще прави тригон с моя У3 Юпитер. Луната както казах не я разбирам. Аз искам да сме в добри отношения, но той не го знае, дали очаква знак..

akruks

• Hero Member
« Отговор #6100 -: Февруари 20, 2026, 07:05:13 pm »
Ето я картата, ще ми е интересно при тази Луна да проверя с времето как ще се развият нещата. Ще пиша после ОВ и тук.
Меркурий У3 за него ще прави съвпад с Венера У1 в моя 5 дом , затова си мисля, че ще е и с някаква закачка / флирт. Макар че Венера е силна в Риби, Меркурий не, но може би го тълкувам като, че понеже бяхме се скарали, той се чувства плах и несигурен сега да ме потърси.Венера ще прави тригон с моя У3 Юпитер. Луната както казах не я разбирам. Аз искам да сме в добри отношения, но той не го знае, дали очаква знак..
Меркурий ще прави съвпад с Венера на 28 февр., като ретрограден. Юпитер също е ретрограден, а в хорари ретрограднен сигнификатор дава забавяне, спънки, затруднение. Луната е извършила съвпад с Венера, с Марс, с Меркурий, това е пренос на светлина, затова е възникнал този въпрос в тебе, общуването може да не е активно, но реално връзката между вас не се е разпаднала. А защо не му пишеш , вижда се по картата, че ти е в сърцето и го обичаш. Луната без курс иска питащият да действа, а не да задава отново същия въпрос след време...

Weswes

• Full Member
« Отговор #6101 -: Февруари 20, 2026, 07:58:47 pm »
Защото нямам смелост. Мисля, че може и да не го приеме добре, изобщо не знам какво желае в момента.  Почнахме последно един разговор, който остана висящ и си мисля дали Меркурий като стане ретро и направи съвпада с Венера, да опита да го довършим. Някакси ако той ми пише ще се уверя, че му пука поне малко за мен, затова толкова се надявам да направи той крачка.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6102 -: Февруари 20, 2026, 09:00:32 pm »
Защото нямам смелост. Мисля, че може и да не го приеме добре, изобщо не знам какво желае в момента.  Почнахме последно един разговор, който остана висящ и си мисля дали Меркурий като стане ретро и направи съвпада с Венера, да опита да го довършим. Някакси ако той ми пише ще се уверя, че му пука поне малко за мен, затова толкова се надявам да направи той крачка.
с този плах Марс и заточен/паднал Меркурий в Риби ще има да чакаш, твоите У1 и У3 са в екзалтация, трябва да си по-уверена

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12932
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6103 -: Февруари 20, 2026, 09:11:16 pm »
Weswes,  Луната в тази позиция е указание временно да се оттеглиш, да забавиш нещата, да изчакаш, както и че нещо в ситуация/ отношения се разпада, поради липса на действие.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Weswes

• Full Member
« Отговор #6104 -: Днес в 07:14:47 am »
Мислих , мислих и снощи се престраших да му пиша. Отговори ми с две думи и това беше.  Никакъв опит за диалог, спря да ми отговаря. Интересно ми беше този съвпад Меркурий Венера как ще се прояви по картата, но явно никак, не знам. Приключвам всякакви опити за контакт с него, явно не желае. Благодаря ви за съдействието.