Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1354317 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Любовни хорари
« Отговор #465 -: Август 27, 2014, 01:57:53 pm »
Ще изчакам тогава утрешната 5-ца + кардиналната Луна тогава да раздавам шамари и правосъдие.  :57:

ха-ха, а дали утре ще ти се раздават или ще ти се ще някъде да си развееш д-то :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #466 -: Август 27, 2014, 04:15:59 pm »
Това какво би трябвало да значи, че има приятелски симпатии вероятно?
Това означава, че си правиш свободни съчинения невероятно! Словосъчетанието "интимна приятелка" никога ли не си чувала?
Дразнещо е, когато някой зададе конкретен въпрос, получи отговор, а после започва да задава хиляди въпроси- защо така, ама откъде идва това и т.н.
В случая въпросът ли е по-важен за питащия или интерпретацията му? Ами да си купи книги и чете,  да запише курс по хорарна астрология, но нали българинът гледа все аванта да има...

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #467 -: Август 27, 2014, 04:29:58 pm »
То да беше питаla веднъж или два пъти... Сигурен съм, че усеща как прекалява, но грам не и е зор. "Не се срамува от нищо" :D

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #468 -: Септември 14, 2014, 02:30:54 pm »
Асцендентът е късен, което показва, че или скоро си задавала пак същия въпрос (дори и наум)…
Много ясно, че си го е задавала наум — иначе нямаше да може да го формулира писмено. Още повече, че става дума за проблем от интимно естество. Въпросът трябва да те засяга лично, да е важен за теб, за да получиш смислен отговор от хорар.

Зох,
Мисля, че ще подновите отношения — неговият У1 (Марс) е в знак, управляван от твоя У3,5 (Юпитер), а неговият У3,5 (Меркурий) е във взаимна рецепция с твоя У1 (Венера), т.е. упражняваш някакво влияние върху него. Освен това Марс ще направи тригон с Юпитер, т.е. вероятно ще те потърси. Венера е в малко странно положение в момковия пети дом, есенциално хем е в падение, хем в свой триплицет, терм и декан… "потънала в себе си" ми дойде наум като сравнение. Освен това съвпада с неподвижната звезда Зосма — предполагам, че ти е мъчно за него или те е налегнала меланхолия. Както е отбелязал Веско, предстоящите аспекти на Луната с Юпитер и Меркурий и настоящия с Марс също сочат към "да".
« Последна редакция: Септември 14, 2014, 02:39:16 pm от Reptil »

akruks

• Hero Member
« Отговор #469 -: Септември 14, 2014, 08:19:36 pm »
Ще подновим ли отношенията си с И.?
Не, няма да ги подновите
Късният АСЦ позволява да се проследи крайното развитие на процес, започнал преди време

kabala

• Hero Member
  • Публикации: 514
  • Числата са нашето минало, настояще и бъдеще
    • http://kaballa.wordpress.com
« Отговор #470 -: Септември 14, 2014, 08:26:30 pm »
Подкрепям Акрукс. За мен, късният асц. означава, че знаете отговора на този въпрос, та дори и под съзнателно. Луната има опозе към марс, квадрат към Нептун, куинкокс към сатурн и плутон, както и квадрат към слънцето и венера
Не всеки, който ти сочи правилния път е минал по него. Сенека

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #471 -: Септември 24, 2014, 10:37:00 pm »
Днес имах един скандал, на любовна основа.

Въпросът ми е, след този скандал нещата ще тръгнат ли към по-добро? Аз държа на това!

Благодаря.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #472 -: Септември 24, 2014, 10:46:32 pm »
Ти си Меркурий във Везни и 5-тия си дом - действително държиш на разбирателство, хармония и приятно прекарване на времето вместо скандали. Той е Юпитер в Лъв, който е способен да проявява прекалена гордост. Луната ще завърши секстил с Юпитер. Малко по малко излиза от изгарянето на Слънцето. Би трябвало постепенно нещата да се изгладят. Но за начало на връзка (ако това се търси) надали ще е достатъчно това. В смисъл, че ако въпросът е за поставяне на начало на нова връзка, нямам нищо против да греша. Няма сходящ аспект между сигнификаторите ви, Меркурий и Юпитер, а този пренос на светлина, който Луната ще направи помежду им, не знам дали ще е достатъчен.

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #473 -: Септември 24, 2014, 10:52:13 pm »
Благодаря ти Мирабела.
Наистина ще е достатъчно нещата да се изгладят и да разбере, че съм сериозен човек. Всъщност той се плашел от мен.....
но не може да осъзнае,че  не съм страшна :012:
Аз искам той да спре да се страхува и да види,че съм съвсем обикновен човек и то много приятен.
За мен това е важно, да се изглади комуникацията.А за връзка по-нататък ще мислим.
Да,той е много горд...прекалено даже.

akruks

• Hero Member
« Отговор #474 -: Септември 24, 2014, 11:17:17 pm »
Днес имах един скандал, на любовна основа.
Въпросът ми е, след този скандал нещата ще тръгнат ли към по-добро?
По картата не излиза да е имало скандал- Луната У3 в 5д е в опозиция с Уран в негов 5д, но аспектът е сходящ,  с негов У3 няма аспект, а с Марс аспектът е хармоничен
Нехармоничен аспект има между негов У1 и У3, но Юпитер няма да завърши квадрата си със Сатурн, така че няма да прекъсне общуването човекът, за когото питаш- Луната у3 е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер у1 за него в твоя 3д. и ще извърши съвпад с Меркурий у1, у5 в твоя 5д

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #475 -: Септември 25, 2014, 07:22:48 am »
Мерси много Акрукс.
Имаше размяна на много остри и лоши думи.
Дано и по твоите думи комуникацията да се изглади.

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #476 -: Септември 25, 2014, 03:11:51 pm »
в картата на Babyblue каква е ролята на СЛВ и по-скоро предстоящия съвпад на луната с него?

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #477 -: Септември 25, 2014, 05:17:30 pm »
в картата на Babyblue каква е ролята на СЛВ и по-скоро предстоящия съвпад на луната с него?
Интересен въпрос....на който аз не мога да отговоря за жалост :o

akruks

• Hero Member
« Отговор #478 -: Септември 25, 2014, 08:30:06 pm »
Сходящ съвпад на Луната и/или на друг от основните сигнификатори  показва успешно развитие на въпроса.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #479 -: Септември 25, 2014, 09:12:18 pm »
Днес същият аспект (Луна в апликиращ съвпад със СЛВ) проработи и в моя хорар - веднага получих покана за интервю, т.е. налице е бързо развитие на въпроса.

А любовният хорар на Бейбиблу не ми изглежда да е чак толкова конфликтен. Според мен напрежението бързо ще оттече и отношенията би трябвало скоро да се изгладят, след романтична среща и приятелски, искрен разговор.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui