Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1357721 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Любовни хорари
« Отговор #975 -: Юни 09, 2015, 09:59:32 pm »
Чудя се има ли друга жена до човека, държи се супер странно и незнам какво да си мисля .
До всеки мъж има поне една в резерва :d030: :012:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #976 -: Юни 09, 2015, 10:04:39 pm »
Асцендентът е ранен, а Луната е без курс - по-скоро избързваш със заключенията си, а опасенията ти са неоснователни.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #977 -: Юни 09, 2015, 10:07:23 pm »
Благодаря дано сте прави.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #978 -: Юни 10, 2015, 01:08:31 am »
Чудя се има ли друга жена до човека, държи се супер странно и незнам какво да си мисля .
Не го мисли, като незнаеш какво да мислиш  :)
Този същият ли е, който ти предложил да съжителствате- по тази карта го пиши избегАл.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #979 -: Юни 10, 2015, 01:24:57 pm »
Има ли намерения за връзка с мен?
Frankly, my dear, I don't give a damn.

akruks

• Hero Member
« Отговор #980 -: Юни 10, 2015, 01:26:22 pm »
Смей се ти, ей сега пак имаше драми- изневерявам ли ,какво ли? И той е с лъвска луна на 14,5 гр :) Та като му мине сега Венера връз Луната да видим. Но  твърди ,че не ме обича.
На моя е 15гр 28', а драмите ги предизвикват не точно от гола ревност, а от това, че лъвската Луна има нужда непрекъснато да е поставяна на пиедестал, в момента, в който се почувства недооценена, пренебрегната или погалена срещу косъма и надава рев  :)
Навремето като се бях влюбила и си нямах работа да споделя това с мъжа ми, той се впрегна да докаже, че е най-добрия мъж и после разправяше пред познатите ни, че където и да отида, пак при него ще се върна, защото е незаменим  :012: Имам комшия- стрелец, с Луна лъв- докато е бил в казармата, жена му е имала връзка с друг, стигнала до годеж с другия, а комшията и до ден днешен гордо споменава този факт, че в крайна сметка е взела него- незаменимия, онзи бил подгряваща група на сцената  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #981 -: Юни 10, 2015, 01:47:41 pm »
Има ли намерения за връзка с мен?
На този етап се интересува от работа, кариера и срещи с приятелите си, може би спортува нещо заедно с тях, но скоро може да се замисли за любов и да стигнете до връзка.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #982 -: Юни 10, 2015, 02:01:15 pm »
Благодаря, Акрукс, това "може" май не е много сигурно? :)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

akruks

• Hero Member
« Отговор #983 -: Юни 10, 2015, 03:11:41 pm »
Благодаря, Акрукс, това "може" май не е много сигурно? :)
То никъде и никога не е на 100% сигурно, ако някой твърди обратното, значи лъже!

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #984 -: Юни 11, 2015, 08:31:08 pm »
Това е най-странният хорар, който съм си правила. Не знаех в коя тема за хорари да го пусна, но реших да е в тази.
Въпросът е: С Х (назован по име) ще имаме ли дете?

Важно е да обясня, че не питам чисто здравословно можем ли да имаме. Доколкото знам и двамата нямаме репродуктивни проблеми. Питам дали нашите отношения ще стигнат до дете. Причината за този идиотски въпрос е, че не виждам смисъл да се въртя в кръг години наред, ако това не води до никъде.

Не знам въпросът по пети или по осми дом се гледа и коя планета е сигнификатор. Може би Меркурий?
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #985 -: Юни 11, 2015, 08:37:12 pm »
Не виждам как ще стигнете до дете без да имате някаква връзка — поне в картата не се вижда, пък в real life дали има, ти си знаеш.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #986 -: Юни 11, 2015, 08:52:11 pm »
И все пак въпросът беше друг. То е ясно, че при нормална връзка изобщо няма да пусна такъв хорар.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

akruks

• Hero Member
« Отговор #987 -: Юни 11, 2015, 10:25:33 pm »
Това е най-странният хорар, който съм си правила. Не знаех в коя тема за хорари да го пусна, но реших да е в тази.
Въпросът е: С Х (назован по име) ще имаме ли дете?

Важно е да обясня, че не питам чисто здравословно можем ли да имаме. Доколкото знам и двамата нямаме репродуктивни проблеми. Питам дали нашите отношения ще стигнат до дете. Причината за този идиотски въпрос е, че не виждам смисъл да се въртя в кръг години наред, ако това не води до никъде.

Не знам въпросът по пети или по осми дом се гледа и коя планета е сигнификатор. Може би Меркурий?
Зачеването е по 8д и марс, в картата Луната У8 прави последен хармоничен аспект с Марс У5 в 7д, така че е напълно възможно да имаш дете от човека по 7д

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #988 -: Юни 21, 2015, 05:20:04 pm »
Преди няколо дена се чух с бившия и ми каза, че излиза с някакво момиче. Стана ми кофти да му се не види... Та се питам дали изпитва все още нещо към мен? Имах усещането, че като че ли иска да ми каже нещо, но не посмя

По този хорар някоя среща не се ли очертава, че пускам въдицата, но не знам дали ще клъвне в крайна сметка :)

rroza

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #989 -: Юни 21, 2015, 06:33:48 pm »
Правилно отбелязах, че имаш проблем с възприятията в момента. Нали написах, че нещата ще се развият добре за вас- щеше ли да го напиша, ако се задава буря??
Ти под гръмки и пламенни думи само скандал и разгорещен спор ли разбираш?
Давам ОВ: Беше буря с гръмотевици и ураган едновременно :). Толкова колоритна кавга отдавна не е било.
Акрукс, 1:0 за мен. Аз познах този път. Но съм ти безкрайно благодарна за отзивчивостта.