Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365539 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #1215 -: Юли 28, 2015, 11:30:22 pm »

Астрологията ми е хоби...с Уран в 1 дом съвпад с АЦ

В кой знак?  ;D при мен е дева

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #1216 -: Юли 29, 2015, 12:29:12 am »
В кой знак?  ;D при мен е дева

Уран 17 градус във Везни... в точен куинкокс с Луна в Риби :)

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #1217 -: Юли 31, 2015, 12:17:59 am »
ще се сте пак заедно- Меркурий у1 за него е в сходящ съвпад с Юпитер у1 за теб
жалко за бебо- Луната У8 в скорпион в сходящ тригон със заточения по знак Марс У5 в 8д, може би ще ти даде пари за аборта
като не сте имали намерение да имате дете- пазете се, продават презервативи навсякъде, нощем по бензиностанциите, предпазват и от болести... ако е овена, който си ляга и с друга, без коментар
Давам обратна връзка по тези хорари , нещата приключиха успешно , arkus се оказа права,изпрати ми пари по общи познати за аборта .И сега съм още по объркана от поведението му и искам да знам за него приключиха ли тези взаимоотношения , как мислите .
« Последна редакция: Юли 31, 2015, 02:14:47 am от adelina »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1218 -: Юли 31, 2015, 11:42:45 am »
Давам обратна връзка по тези хорари , нещата приключиха успешно , arkus се оказа права,изпрати ми пари по общи познати за аборта .И сега съм още по объркана от поведението му и искам да знам за него приключиха ли тези взаимоотношения , как мислите .
Аделина, не си от вчера из астро-форумите, поне това не научи ли, че не се задавапт през няколко дни едни и същи въпроси- на 24 юли пусна карта с въпрос дали са приключили окончателно нещата между вас, а днес пускаш нова карта с този въпрос... Спри се малко и се вземи в ръце, голяма жена си, не си на 15г да те гонят хормоните и да се чудиш на кой свят си!

Resnitsa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #1219 -: Август 06, 2015, 01:03:00 am »
Здравейте!

През идния уикенд ще правя едно кратко пътуване с мой близък и разбрах, че там където отиваме ще бъде и един негов приятел, който познавам, но не сме се виждали отдавна. Пичът е симпатяга и когато сме били в една компания сме си изкарвали много добре. Чудя се дали този път може да се получи нещо повече от приятно изкарване. Конкретният ми въпрос е: Аз и той (назован по име) ще завържем ли връзка?
Чувствам се добре!

akruks

• Hero Member
« Отговор #1220 -: Август 06, 2015, 04:24:44 am »
Здравейте!

През идния уикенд ще правя едно кратко пътуване с мой близък и разбрах, че там където отиваме ще бъде и един негов приятел, който познавам, но не сме се виждали отдавна. Пичът е симпатяга и когато сме били в една компания сме си изкарвали много добре. Чудя се дали този път може да се получи нещо повече от приятно изкарване. Конкретният ми въпрос е: Аз и той (назован по име) ще завържем ли връзка?
Ще пътуваш и приятното ти изкарване е гарантирано, до връзка едва ли ще се стигне, но флирт може да има, той може би си има постоянен ангажимент.

Resnitsa

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1221 -: Август 06, 2015, 09:28:15 pm »
akruks, благодаря ти! Бил се разделил преди известно време с дългогодишно гадже, това знам за статуса му, пък ще видиме.
 Ще докладвам другата седмица.
Чувствам се добре!

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #1222 -: Август 08, 2015, 08:14:53 pm »
исках да попитам дали ще имам нова връзка  в периода до лятото на 2016?

akruks

• Hero Member
« Отговор #1223 -: Август 08, 2015, 08:37:08 pm »
исках да попитам дали ще имам нова връзка  в периода до лятото на 2016?
Любовна връзка- не, само приятелски секс , предимно приятелства

greg07

• Hero Member
« Отговор #1224 -: Август 08, 2015, 08:42:20 pm »
ами и секс да има само пак добре :( много кофти така , Акрукс по кое съдиш че няма да има заради Луната секстил Юпитер ли? а за това , че ще има нещо като секс? аз нищо не разбирам от Хорарна астрология

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1225 -: Август 08, 2015, 08:49:00 pm »
Управителите на 8-ите домове Слънце и Уран са в сходящ тригон, Луната ще направи по един секстил и с двете.
Иначе за връзка, би трябвало да има сходящ секстил между У1 и У7, както и между управителите на 5-ите домове.

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #1226 -: Август 08, 2015, 10:53:21 pm »
Луната е била без курс при задаване на въпроса.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1227 -: Август 09, 2015, 12:27:31 am »
защо да е без курс луната предстоят й аспекти.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1228 -: Август 09, 2015, 03:15:34 am »
Луната е била без курс при задаване на въпроса.
На Луната предстои квадрат с Нептун, секстил със Слънце, секстил с Уран, секстил с Венера и накрая секстил с Юпитер- при предстоящи 5 мажорни аспекта как да е без курс Луната??

Resnitsa

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1229 -: Август 10, 2015, 10:36:34 pm »

Ще пътуваш и приятното ти изкарване е гарантирано, до връзка едва ли ще се стигне, но флирт може да има, той може би си има постоянен ангажимент.

Давам обратна връзка - страхотно си изкарах, флирт имаше с въпросния мъж, няма постоянен ангажимент. В допълнение негов приятел май нещо си падна по мен  :57:
Чувствам се добре!