Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356249 пъти)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
Re: Любовни хорари
« Отговор #1365 -: Октомври 04, 2015, 05:04:08 pm »
За да го кажа - значи го смятам за вярно. Но до тук ми стигат познанията. Има съфорумци, които са в пъти по-добри в хорарите от мен - нека и те да си кажат мнението.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1366 -: Октомври 04, 2015, 06:10:43 pm »
The_one искам да те попитам до колко това, което каза е вярно, защото аз не очаквах отговорът да е да и сега главата ми ще се пръсне от въпроси...

Едва ли някой ще те вкара преднамерено в заблуда. Вече дали и доколко казаното е точно така, това само всеобятният Маниту знае.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #1367 -: Октомври 04, 2015, 07:06:03 pm »
Към The One:
По втория хорар: Има чувства/връзка, която е леко в застой или е подложена на стрес- Луна е излязла от тригон ( напуска и негов 5 дом) и върви към квадратура.

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #1368 -: Октомври 04, 2015, 07:27:35 pm »
Интересно как любовните хорари се задействаха един след друг.
Приятел, който по-принцип уважавам, днес ми се обясни в любов. Доста неочаквано. Надали нещо ще се случи, но от любопитство реших да пусна хорар. Ще имат ли отношенията ми с Х. някакво развитие през следващите 6 месеца. Според мен неговото е моментно увлечение. И по хорара може ли да се каже, дали е възможно при мен да се зародят по-топли чувства към този човек.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #1369 -: Октомври 04, 2015, 07:30:02 pm »
Aquarius, хорарната астрология отразява картата на момента в който е зададен конкретен въпрос. Ами ако доматите летяха? Как щяхме да ги берем? Горе-долу така звучи въпросът ти.
Врачки няма.
Сега разбирам защо хората не искат да отговарят на хорарни въпроси.

Uran, благодаря ти. Тази връзка върви ли към приключване и може ли да се каже дали той се замисля за връзка с мен и изобщо къде съм аз в неговата "картина"? Знам, знам колко съм досадна...  :(
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1370 -: Октомври 04, 2015, 11:04:24 pm »
Ще подновим ли интернет комуникацията си?
Не, но Венера У3 за теб е във взаимна рецепция със Слънцето У1, все някакъв вид комуникация/среща ще имаш с човека, за когото питаш.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 121
« Отговор #1371 -: Октомври 05, 2015, 09:56:56 pm »
Ще бъда ли във връзка скоро..човек до себе си..благодаря ;)  :)
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1372 -: Октомври 05, 2015, 09:58:54 pm »
Объркала си картата, тази не е хорарна.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

mimss

• Full Member
« Отговор #1373 -: Октомври 06, 2015, 08:29:18 pm »
Sorry...поправям се
ще бъда ли скоро във връзка
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1374 -: Октомври 06, 2015, 09:15:34 pm »
Тази карта е малко по-обнадеждаваща, а вчера ми се струва, че беше задала същия въпрос при Луна без курс. Но не е препоръчително през ден да се задава един и същи въпрос.

Обаче ако трябва да го дефинираме във времето, с този акцент върху фиксирани знаци не мисля, че предстои чак толкова скоро. Освен това Луна в 4 дом, в намаляваща фаза /близо до новолуние/ засега, на този етап, не предполага динамично развитие.

Последният сходящ аспект на Луната ще е съвпад с Венера в 5 дом, но тя си е твой сигнификатор, а за пълноценна връзка са нужни двама. Не е достатъчно само да изпитваш романтични чувства към някой човек, трябва да има и насрещно намерение.

Не знам доколко Сатурн в 7 дом е забрана за тълкуване в случая... Според мен тази карта показва, че любовта няма да падне от небето, ако се бездейства. А и сякаш има нещо за доизчистване, някакъв емоционален багаж...

akruks

• Hero Member
« Отговор #1375 -: Октомври 06, 2015, 11:09:04 pm »
Sorry...поправям се
ще бъда ли скоро във връзка
Нямаш връзка със 7д, а там е Сатурн, който дава забавяне и създава пречки. Всъщност не пишеш какъв тип връзка искаш, омъжена ли си, разведена ли си, дете имаш ли- за последното питам, понеже Венера У1 е във взаимна рецепция със Слънцето У5, което бележи трайна обвързаност с 5д- било дете или любов. Луната прави последен аспект тригон с Уран У11 в 12д, може някое тайно приятелство да завържеш, но за връзка не се очертава скоро.

mimss

• Full Member
« Отговор #1376 -: Октомври 07, 2015, 05:52:42 pm »
Благодаря ви за отговора...а това за доизчистването ме заинтригува доста..ако става дума за минала връзка,доста неизяснени неща,недоизказани....Не Akruks надявам се и детенце и връзка да ми предстои в близко бъдеще,но като гледам май няма да е скоро..И някак не разбрах правилно май-в единия случей трайна обвързаност(детенце няма..мъж на хоризонта също)..но ще видим...благодаря Ви..хубава вечер  :)
« Последна редакция: Октомври 07, 2015, 07:17:22 pm от mimss »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1377 -: Октомври 07, 2015, 07:20:00 pm »
Много карти станаха... А тази, последната, каква е? Няма и зададен въпрос...

За бременност ли питаш?  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #1378 -: Октомври 07, 2015, 08:15:49 pm »
Не Akruks надявам се и детенце и връзка да ми предстои в близко бъдеще,но като гледам май няма да е скоро..И някак не разбрах правилно май-в единия случей трайна обвързаност(детенце няма..мъж на хоризонта също)..но ще видим...благодаря Ви..хубава вечер  :)
Кое не ми разбра- написах за трайна обвързаност с 5д- това са деца, любов, творчество, спорт, игри и забавления, рискови сделки и хазарт, а въпросът ти беше за връзка, която е по 7-ми дом, с който нямаш аспект

mimss

• Full Member
« Отговор #1379 -: Октомври 07, 2015, 08:21:32 pm »
а нима деца..любов..обвързване не може да ги отнесем и към значение по 7д
то за мен разлика минимална