Добър вечер! Онзи ден имаше "леко раздвижване" с един човек и породена от това сега зададох въпроса харесва ли ме? Много ме обърква поведението му.
Сега се обърках още повече на хорара дали ще започнем връзка беше ДА, а дали ме харесва НЕ. :57:
И аз малко се обърках, защото преди време бях поставила хорар със същия въпрос и отговорът беше да.
Мерси!Сега се обърках още повече на хорара дали ще започнем връзка беше ДА, а дали ме харесва НЕ.
Объркана съм, защото преди време бях поставила хорар със същият въпрос за същият човек и отговорът беше положителен, а сега реших да направя още един хорар за по-сигурно за да не се заблуждавам и отговорът е различен. Сега не знам кой хорар е верен. Ето го и предишният.
В този хорар Луната е без курс и въпросът е безплоден.Освен това, Луната е в Близнаци, Сатурн е на Дсц., асцендентът е в последен градус. От симпатия към теб бих пледирала за нерадикалност, а ако все пак настояваш - управителят на "човека" е в знака ти на падение.
Има ли по-специално отношение Ч.към мен (харесва ли ме извън рамките ни на колеги) и ще се случи ли нещо между нас?