Автор Тема: Лунно затъмнение 23 март 2016г.  (Прочетена 30334 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Лунно затъмнение 23 март 2016г.
« Отговор #30 -: Март 23, 2016, 02:03:28 am »
ЛЗ при мен е в 1-ви дом, на 4* от К2 и на 6*  от Слънцето У12 във 2д
няма да има пари за мен този месец, мъжо ми си лекува зъб, преди малко ме извести
на 5 април щял да ми прати, по Новолунието върху Юпитер в 8д  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #31 -: Март 23, 2016, 11:52:17 am »
Не знам дали е подходящо да го пиша тук /ще прозвучи като лична споделянка/, но при мен лунното затъмнение много буквално проработи - светилата нали се свързват с очите, днес леко пострада дясното ми око. Докато си мажех слепоочието с едно течно лекарство за кожни раздразнения, част от него потече направо в окото, за пръв път се случва. А в листовката категорично не се препоръчва попадането му върху лигавици и в очите. Настана страшно парене и сълзене, в един момент се притесних да не ослепея с едното си око... и в същия момент на вратата звъни куриер с доставка, излязох навън с неадекватен и стресиран вид.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #32 -: Март 23, 2016, 12:16:14 pm »
Нали веднага си се измила с вода. Ако не е спряло да пари и да сълзи, отивай на лекар да промиват.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #33 -: Март 23, 2016, 12:22:23 pm »
Затова се притесних най-много, че може да се наложи спешно да ходя на лекар. А в нашата квартална поликлиника можеш да се гътнеш в очакване, докато се изредят всички баби. Промих го обилно с течаща студена вода, а след това направих промивка и компреси с натурална розова вода. Мина вече, няма никакво парене и болка. Но много се бях паникьосала.  ;D

Satin

• Hero Member
« Отговор #34 -: Март 23, 2016, 12:27:51 pm »
При мен пък се появи едни дето не беше си платил сметката, извинява се, обеща че ще направи превода и за пореден път си прави устата да ходя да работя за тях в Лондон. Да видим, че ме натовари с нова работа /и както обикновено, сега и веднага, добре че вкуса ни съвпада, не е много капризен и рядко ми връща за корекции, обикновено е възхитен, а имам и още два проекта и само прескачам от един в друг, като ми писне наминавам из форума/. До тук запазвам дипломатичен тон, ама ако пак си пита ушите да си плати, ще си имаме разправии вече.
Затъмнението ми е в 6-ти дом опозиция Меркурий У3 и втори управител на 6-ти.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #35 -: Март 23, 2016, 12:32:15 pm »
С тия клиенти и възложители вече такива еквилибристики се налага да правим, стават все по-претенциозни и същевременно все по-неплатежоспособни, в обратнопропорционална зависимост.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #36 -: Март 23, 2016, 12:37:37 pm »
Лили, надявам се всичко да е наред при теб  :)

Днес за моя изненада "се сдобрих" с хора, които бях задраскала "завинаги". Много бях изненадана - аз съм много трудна на сърдене - не мога да се сърдя, цупя и т.н., но много инатливо пазех дистанция. Днес някак от самосебе си - дистанцията се пропука. безкрайно се учудих. ЛЗ ми е в 7 дом, предполагам - затова има такава активност :)
Над силата е само умението да я владеем!

Satin

• Hero Member
« Отговор #37 -: Март 23, 2016, 12:44:54 pm »
С тия клиенти и възложители вече такива еквилибристики се налага да правим, стават все по-претенциозни и същевременно все по-неплатежоспособни, в обратнопропорционална зависимост.

Да, има такава тенденция  ;D

Аз ней-мразя да работя, с някой, който не знае какво иска, такива могат да те докарат до лудница  :) А такива обикновено, са точно от онези с най-големите претенции и те правят на маймуна.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #38 -: Март 23, 2016, 12:58:43 pm »
Не знам дали е подходящо да го пиша тук /ще прозвучи като лична споделянка/, но при мен лунното затъмнение много буквално проработи - светилата нали се свързват с очите, днес леко пострада дясното ми око. Докато си мажех слепоочието с едно течно лекарство за кожни раздразнения, част от него потече направо в окото, за пръв път се случва. А в листовката категорично не се препоръчва попадането му върху лигавици и в очите. Настана страшно парене и сълзене, в един момент се притесних да не ослепея с едното си око... и в същия момент на вратата звъни куриер с доставка, излязох навън с неадекватен и стресиран вид.
Чак поликлиника... правиш си промивка с борова вода, навремето си промивах очите профилактично, за отмора, след цял ден запояване на интегрални схеми, а и за по-лъскав поглед, и струваше дребни стотинки по аптеките, имах си стъклена очна чашка, също стотинки  :)
Твоето не е нищо, навремето приятелка- мартенски овен, както е друсала лак за нокти с едната ръка, металните съчмички в него са счупили шишенцето и едно стъкло, заедно с голямо количество лак, право в окото ѝ- ходеше седмица като пират, с превръзка на окото, а от този случай винаги си имам едно наум като джуркам лак за нокти- внимавам да е далеко от лицето и очите.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #39 -: Март 24, 2016, 10:58:11 am »
По остта 1/7
Гаджето ми вдигна скандал за цигарите
Аз какво съм щяла да направя ако той пиел всяка вечер по една бутилка алкохол

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #40 -: Март 24, 2016, 11:18:40 am »
По остта 1/7
Да не е заради поскъпването на цените им? Вчера, като сменях цените на таблото с бутафорки, ми направи впечатление, че цените на някои цигари като Parliament и Sobranie скачат с цели 50 стотинки.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #41 -: Март 24, 2016, 11:36:20 am »
По остта 1/7

Изивинявай, Папи, но толкова смешно ми стана като го прочетох това  :57: Бива ли за едни цигари...  ::)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #42 -: Март 24, 2016, 12:02:20 pm »

Много непушачи се дразнят, ако половинката им пуши - факт. И нетолерантността е по-силно изразена при мъжете. Сещам се, бившият като отказа цигарите навремето, започнаха много да го дразнят пушачите, а преди той самият бе същият. И на мен цигареният дим ми е неприятен, но съм се научила на търпимост - навремето живеех в малък апартамент с двама пушачи, щеш не щеш пасивно го вдишваш.

Да не е заради поскъпването на цените им?

Весо, за някои хора не е въпрос на 50 стотинки.  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #43 -: Март 24, 2016, 12:10:11 pm »
Че аз пуша под абсорбатора, нищо не вдишва. И то когато е студено, като е топло-вън. Ама не-като бременна жена е

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #44 -: Март 24, 2016, 12:12:14 pm »
Вторият съпруг гонеше майка ми на терасата да пуши, в жилището забраняваше. Тя накрая заради него успя да откаже цигарите - в един момент ти се отщява, когато ежедневно ти мрънкат и ти развалят никотиновия кеф.