Между тези две лунации Близнаци и Стрелци ще ми скъсат нервите.Рибите НЕ ме дразнят,а Деви не се мяркат.Новолунието е върху Сатурна ми.Трз Сатурн/Юпитер ми нагнетяват мутабелния квадрат до висоти,където не съм стигала..Върху всяка планета от подвижното ми тао има и транзитираща.Добре,че поне Марс се върна в Скорпион.Казвам ви,че такова нервно изпитание не ми се е случвало дори на Уран върху Меркурий и Уран върху Слънце.
Това,което най-ме вбесява,направо до лудост,е пълната безхаберност към работата,тотално лекомислие и омаловажаване на изискванията.Онези транзитиращи гадове от 3 страни ми къртят Сатурн,но аз не се давам още :d030: с цената на успокоителни,обаче.Не пия успокоителни или крайно рядко,но се "друсам",за да не стане голяма простотия.
Не знам обаче кога ще избия кочината тотално и за да предотвратя това ми съдействаха да ги разкарат по отделите,далече от мен.Такава дълбока дисхармония с някой не помня да съм имала.Научих за една моя страна,която не знаех,че имам или може би съм я развила последните месеци,а преди това не съм я имала.