За уранианците съм съгласна, реагират светкавично - говорим не за водолейски акценти, а Уран към светилата. Ако в натала има и подчертано сатурново влияние, ще потърси и практическо решение, няма да са само голи приказки за циркулация на въздуха в пространството. Помощта е най-ценна, когато е навременна и адекватна спрямо ситуацията. С най-близките ми приятелки сме така - когато имам проблем, веднага реагира, съответно и аз, с каквото мога. Ако има нужда от пари назаем и не разполагам с кеш, ще отида и в най-големия порой да потърся банкомат и да изтегля последните си пари от сметката. Ако е гладна, ще нахраня. Ако няма какво да носи, ще си отворя гардероба и ще се освободя от излишъци. Ако ходи боса, обувки ще ѝ купя. Ако има нужда от някаква информация, идеи - ще споделя такива. Но, разбира се, животът ме е научил да преценявам приятелите, които наистина го заслужават, и да не се разпилявам в жестове за сульо и пульо /каквото правех преди/. Имперсонално мога да съм мила, любезна и усмихната, но реалната помощ и подкрепа вече минава към субективното - да направиш за някой нещо конкретно. Имперсонално мога да изслушам някого и да му избърша сополите, без да проявя лично отношение. Лично отношение ще има към човек, който е успял с нещо да ме докосне. Та това е положението - когато спреш да правиш незаслужени жестове за сульо и пульо, минаваш в категорията на темерутите, които в техните очи /на "сульо и пульо"/ не умеят да бъдат приятели.