Автор Тема: Мунданни тенденции  (Прочетена 142795 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4299
Re: Мунданни тенденции
« Отговор #1380 -: Май 12, 2023, 06:29:55 pm »
Все по усилено се говори за фалит на САЩ ,а оттам ,като си признаят реалната ситуация, доминото респективно ще падне в Европа.Много интересни времена във финансов ,икономически аспект на фона на Благоденстващ Юпитер в Телец?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6386
« Отговор #1381 -: Май 12, 2023, 06:59:00 pm »
На 16 май Юпитер ингресира в Телец. Голямото плюскане а?  ;D Всъщност не забелязах кога влезе... пък ще излиза от Овен..Нищо и никой,съвсем не разбрах.Неуловимо ми е благоденствието по него, но на печелившите със силен Дупитер, хронократор в периода-Честито! То ,като се замисля такива персони в астро форуми сигурно рядко се вясват...защото са угоени и доволни от битието си, а към астрологията се обръщат клети, изтерзани примерно от Сатурн души.  ;D
Фирдар на Юпитер съм,соларен асц в риби-ще сменям интереси.При ингреса му в теле,ще направи секстил с Венера при мен,следва квадрат с Меркурий,съвпад със Сатурн и опозиция Юпитер и накрая квадрат Слънце.Ще транзитира през 12 дом.Синът ми е с Луна в 12*на телец,5ти дом.Преди около 12 години ,когато е бил в телец,отново строяхме къща.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4299
« Отговор #1382 -: Май 12, 2023, 07:10:57 pm »
Сафо, съвсем си аспектирана, ще те наблюдаваме  :) ,ще е поддемен период на експанзия при теб, вероятно.А и сина си го уредила с късметлийска Луна,още си ти, но и бъдещата булка ще е умела къщовница.

Лисана

• Full Member
  • Публикации: 243
« Отговор #1383 -: Май 13, 2023, 12:11:28 am »
Ребека, адмирации за предишния коментар. Посмях се и всичко си е така, аз не разбрах кога прелетя през Овен също.
Мъж ми има Юпитер в Телец във 2 дом, за него представлява и възврат.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6386
« Отговор #1384 -: Май 13, 2023, 07:30:32 am »
Все по усилено се говори за фалит на САЩ ,а оттам ,като си признаят реалната ситуация, доминото респективно ще падне в Европа.Много интересни времена във финансов ,икономически аспект на фона на Благоденстващ Юпитер в Телец?
Юпитер в телец не се чувства добре.Предстои му цикъл с Уран.Интересно ще е като влезе еврото при нас.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13085
« Отговор #1385 -: Май 13, 2023, 05:15:23 pm »

Мъж ми има Юпитер в Телец във 2 дом, за него представлява и възврат.
И моят, но му е в 9д и част от тау с Луна и Непун