Благодаря ти, Стреличка
При мен аспектите мужду Луна и Плутон, вкл Венера У на АЦ са доста показателни в момента. Но да не спамя темата тук
Иначе съм добре засега. Надявам се да се оправят нещата, все пак съм ранен стадий.
Яя, не спамиш! Ако имаш нужда да изливаш нещо, говори, говори... Тук можеш колкото си искаш зад маската на анонимността. На прав път си, справяш се!
Благодаря, Люба! Чудесни сте!
Имам огромна подкрепа от приятели и близки, което много ме учуди с моя Сатурн в 11д. Явно е оставил в близкия кръг само ценните хора, но те се оказаха доста. Загубих две приятелки, които смятах за много близки, но които се отдръпнаха от мен, след като чуха за диагнозата. Но в офиса и останалите ми приятели са плътно до мен. Някои ежедневно ми звънят да ме питат как съм, като съм на терапия, не ме оставят и крачка да направя сама -наложи се приятелят ми да е 6 месеца далече в чужбина по работа, която е невъзможно да отхвърли в момента, и, като разбраха, някои хора просто не се отлепят от мен и помагат с каквото могат. Подкрепата е изключително важна.
Консултирах се с трима доста добри руски астролози - единият е Александър Колесников (когото познавам лично, чрез него стана консултацията с останалите двама), както и с наша доста добра астроложка, специализирала в медицинска астрология, но която повече помага, отколкото продава знанията си
разгледахме и моята карта, и тази на сина ми.
Всички смятат, че нещата ще приключат, когато Плутон се разкара от Козирог или поне до началото на 2023г. Българската астроложка дори смята, че следващият ми солар не показва болестта и ако има операция, ще е около и малко след Нова година. Надявам се да няма и да оправим нещата с химио- и лъчетерапия.
Но, астрологията е адски показателна за аспектите и събитията при мен в момента. И виждам кармичните показатели, с които всички висши планети ми казаха "Спри! Осъзнай се, не си на прав път!"
За съжаление, не сме достигнали дотам, че да тълкуваме астрологията с яснотата, с която тя се проявява в детайли.