Така мисля,по водолей са нерви,крампи,истерии,мутации,Уран се свързва с електричеството,разбира се има положителни характеристики,но аспекта с малефици не ми изглежда обнадеждаващ.
и правилно мислиш, майка ми беше с Луна във Водолей, която беше в съвпад с Венера и Сатурн, откакто я помня си беше истерична, като нямаше хора около нея викаше по преминаващите котки през двора
на съседско момиче, с което се имахме като малки, нейната майка е с Луна във Водолей и тя пък говореше бавно и мазно, но общото с майка ми беше това, че държат на образованието, майка ми много четеше и от малка ме беше абонирала за детско списание, научи ме рано да чета, сестра ми пък като малка я научила да рецитира детски стихчета, Луната във Водолей е интелектуалка
И майка, и на съседката майка ѝ обаче бяха хладни откъм чувства, в смисъл да ги изразяват с галене, гушкане- за майка това бяха лиготии
"Луна във Водолей
Не е лесно да разклатите емоционалната си сфера. И любопитно е, че можете да се дистанцирате не само от емоциите на другите хора, но и от своите. Изглежда, че сте в състояние да ги включвате и изключвате по желание. Добре е превключвателят ви да не остава изключен твърде често, в противен случай има опасност да станете прекалено студен човек. Семейните връзки и привързаност не са толкова важни за вас, колкото за другите хора. Приятелите често са по-близки до вас от кръвните роднини. Вашите симпатии и притеснения се простират далеч отвъд собственото ви семейство. В личните отношения вие настоявате за определена независимост и свобода, за приятелство с много хора, както мъже, така и жени. "