За сатурн в 10-шеф, може , ама др. е по-популярно-сатурн на МЦ и неосветен, човекът се издига и после пада отвисоко, без шанс за поправка-циклите му са дълги 2Х 29 =58-тогава ли да почваш отначало...
Защо "4-то ниво на проработка", мен този снобизъм при занимаващите се с астрология най ме дразни, те са на високо ниво, а обикновените простосмъртни хорица -на 1-во, не...те тези с високото си отидоха от...както и да е...отидоха във висините...да се "проработват"...
напротив, сега от древните трактати тръгна идеята, та те, древните казват-Бог високо,цар далеко-по-скоро тази им е философията. тоест скъсваш си г-за от работа в проблемната област, но и и си получаваш "резултата"...
Вярвам, че човек може да "си надвие на масрафа" на тежките планети-дебилитирани както и да е/есенциално, акцидентално/-чрез постоянна будност, осъзнаване и -работа, но е много трудно при много дебилитиран радикс, трябва да живееш като воин- по всяко време.
А ти вярваш ли,че във всеки хороскоп всяко трудно нещо е било дадено първоначално за лошо, да се провалиш?
Аз не вярвам...
И не е до вяра, до житейски опит е.
Например -сатурн в 6 дом, ретро, или не, лошо поставен-човекът от детството е с хронични болести, трудно оздравява, от 1 здр. проблем-в друг....По нашия край му викат-"кекльо"... :DДа, обаче без да променя режим, или да ползва хомеопатия, той се научава да е издържлив, с малкото -сили да прави много-да живее и да се справя. Ако се интересува-може и повече да постигне-интерес към причина и следствие, да речем, промяна в мислене и навици...В средна възраст вече -не боледува, оказва се дълголетен..Ами при работа от натива-сатурн ПРЕкомпенсира и от изначално лоша позиция- в конкретни физически резултати.